Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ciki, ha egy 17 éves fiú...

Ciki, ha egy 17 éves fiú sosem jár bulizni, és nem is szeret?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem szeretem a bulizást, a diszkókat, meg ezt a mai fiatalokra jellemző komolytalan, yolo életstílust. Sosem járok el sehová, mert külföldön élek, és nem sok kedvem van hozzá. Mondjuk otthon sem volt, de nekem ez így jó, ahogy van, mert több szabadidőm van (amit hasznosan töltök), és a sok ember úgyis csak lefárasztana. De most itt a szünidő, és sokszor unatkozom. A suliban csak "vegetálok", mindenkivel semleges a viszonyom. Van néhány barátom, ők is inkább olyanok, mint én, csak sajnos ők mind Magyarországon laknak. :/ A szintén kint élő rokonokkal találkozunk néha, meg persze a családommal élek, de aztán itt be is zárul az egész társasági életem. Nagyon gáz ez az unalmas fajta élet?

2015. aug. 16. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha neked valami kellemes, akkor miért érdekel mások véleménye?
2015. aug. 16. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem:D Én se járok bulizni mégse érzem, hogy unalmas lenne az életem. Suliban mondjuk nekem vannak barátaim és most nyáron sem unatkozom...De nem gáz. Viszont ha nem érzed jól magad így, akkor próbálj változtatni valahogy:) 18l
2015. aug. 16. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal.

Ha neked kényelmes és jól érzed magad így, ne foglalkoztasson, hogy az osztály bulizós része emiatt esetleg nem áll szóba veled. Vagy hogy egyáltalán mások mit gondolnak.

Vannak introvertáltabb személyiségű emberek, akik jól érzik magukat egyedül, s nincs igényük ilyesmire. Persze, valamennyi társasági élet mindig kell, de az nem csak abból áll, hogy elmegyünk 10-en valami nightclubba, ahol összeizzadva táncolunk többtucat vadidegennel és ájulásig piálunk.

Azokkal a barátaiddal azért gondolom, tartod a kapcsolatot.

2015. aug. 17. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!