Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Normális az, ha valaki egyálta...

Normális az, ha valaki egyáltalán nem szeret bulizni sem fiatalon, sem később? Mi lehet annak az oka, ha valaki ilyen?

Figyelt kérdés

2012. júl. 19. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én nővérem ilyen. Tizenévesen se, később se járt el sehova. Most, közel a 40- hez ott tart, hogy elmegy a munkahelyére, dolgozik, hazajön, leül a TV elé, eszik. Ennyi. Se kapcsolat, se barátnők, a rokonokkal sem találkozik.(Engem és a családomat kivéve, mert időnként meglátogatjuk.) Még mobilja sincs, azt mondja minek, úgyse lenne kivel beszélnie.

Úgyhogy nagyon úgy tűnik, ez nem normális.

Persze az másik eset, aki ugyan nem bulizik, de vannak baráti kapcsolatai, hobby- jai, stb. Az elfogadható szerintem. Talán a csöndet, nyugit szereti, otthonülő típus.

2012. júl. 31. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, alig vannak barátaim és ha lehet, akkor inkább itthon ülök és rejtvény fejtek vagy filmet nézek. Ha ki is mozdulok itthonról akkor is inkább egyedül megyek. Én nem bánom, hogy ilyen vagyok, mert látom milyenek a bulizós osztálytársaim, és én inkább maradok olyan amilyen:)

19/l

2012. aug. 12. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy normális. Mindenki más, ettől olyan kerek a világ...
2012. szept. 12. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!