Melyik a legjobb airsoft l96 márka?
Figyelt kérdés
Tapasztaltabb játékosoktól kéddezem, hogy melyik a legjobb l96a1.
Több embert kérdeztem és nem igazán tudok dönteni.Sokan mondják hogy a well az mint márka szar te az l96-osukat sokan használják.
De ott van a TM az UMG az AGM és még egy két márka.
2015. aug. 16. 00:10
1/6 anonim válasza:
A TM az az egyik legfelsőbb kategória.
Az AGM egy erős közepes.
De valóban így van, a WELL sem gyárt már használhatatlan fegyvereket.
2/6 A kérdező kommentje:
Az MT-t kicsit torznak találom de eltudok tekinteni mellete mert nem 1-2 évig hanem huzamosabban szeretném használni.De ha a többi is tartós akkor inkább megveszem az olcsóbat.
2015. aug. 16. 11:55
3/6 anonim válasza:
Én a well t ajánlom, könnyü hozzá alkatrészt venni. A tuningot viszont bízd Beszerzöre, ö profin megcsinálja
4/6 A kérdező kommentje:
De a well bírni foglya a több éves használatot? Egyébként mi megy tönkre a fegyverben?Mert ha olyan amit ki cserélek tuninng miatt akkor teljesen mindegy.
2015. aug. 16. 18:30
5/6 anonim válasza:
Well is bírja már keményen a strapát.
De tuning előtt egy elsütő szerkezetet nem árt acélra cserélni akkor.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz szerintem kezdő mester lövésznek fegyvernek jo lesz
2015. aug. 17. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!