Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb AirSoft márka?

Figyelt kérdés

Én maximum 30-40-Ezer Ft-t szánnék rá!

AEG-ben gondolkodom! (Airsoft Electric Gun) (ELEKTROMOS ÜZEMŰ) Géppisztoly!

Nos akkor összesítve:Melyik az a legjobb AirSoft (AEG) amelyik 30-40 ezer között mozog,és Jó fegyver.

Ajánljatok fegyvereket kérlek!

2013. ápr. 4. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Kezdoknek általában a JG G36 szériát ajánlom.

[link]

Jó fegyverek, sokoldalúk a behajtható tusnak koszonhetoen.

De ha már így tetted fel a kérdést, kuldok egy kis tudást is: szerintem a Systema a legjobb airsoft márka, gyakorlatozásra is használják oket. De ott van mellette a Tokyo Marui ami szinte feltalálta a sportot.

2013. ápr. 5. 16:25
 2/4 hun46y3 ***** válasza:
100%

Másolnám neked egy másik felhasználó nagyon szép válaszát, már ha nincs ellenére:

""""""""""

Nah írok egy kis gyorstalpalót a gyakori márkákról.

JG (Jing-Gong): Az MP5-ösökkel és a G36-osukkal nem vagyok kibékülve. Abszolút kezdőfegyverek és nem kell velük hosszútávra tervezni. Nagyon gyenge minőségűek, ellenben az Aug szériája egész jó sikerült ahogy fentebb is írták.

Cyma: Az AK-k az M14-esek és az AEP-ek nagyon jó minőségűek, helyenként elérik a felsőbb árkategóriában lévő társukat is. Régebben elég trágya cuccokat gyártottak de az utóbbi 1-2 évben nagyon összeszedték magukat.

D-Boys/Boyi: M4/M16-osokat és ezeknek a módosításait érdemes tőlük venni. Nem kell csodát várni de a pénzedért egy elég korrekt minőséget kapsz, általában fém replikákat csinálnak.

SRC: Szintén M4/M16 és módosításait érdemes tőlük venni. Sajnos kicsit ritkák, de jobbak mint a D-Boy/Boyi-k, árban pedig kb. egy szintben vannak.

King Arms: Ez már egy átmenet az olcsó és közepes replikák között. Egyszer volt alkalmam szerelni tőlük egy M4-est, és azon csodálkoztam hogy nem volt glória fölötte olyan tökéletes volt.

G&G: Szintén a középkategóriában képviselteti magát. Egy picit túlárazottnak tartom őket de alapjába véve ezekkel sincs probléma.

VFC: Nagyjából a G&G-vel megegyező.

Classic Army: Nagyon jó replikákat gyárt, mindegyik nagyon jó. Csak az a probléma hogy saját szabványt használ így 1-1 "különlegesebb" replikákat (pl. M14) dugig rak egyedi alkatrészekkel hogy még véletlenül se legyenek kompatibilisek. Elég nehézkes az alkatrészbeszerzés.

Ares: Inkább az ilyen "különleges" replikákat érdemes tőlük venni. Walther 2000-es, különböző bullbup-os replikák az igazi szakterületük. De idehaza el lehet felejteni az alkatrészellátást. :D

Tokyo Marui: Az igazi király az airsoftban. Egyébként ők csináltak a világon elsőnek airsoft replikákat, mivel a japán törvények csak alacsony torkolati energiájú fegyvereket engedélyeznek. Ezek törvények hatására alkották meg. Ezekben a replikákban az a pláne hogy ezek 300fps-ből oldják meg azt amit más országokban 400-450 ből. Mondanom sem kell hogy akármelyik replikát választod a palettájukból, egyikben sem fogsz csalódni.

""""""""""

Na, mint azt láthatod, ez egy derék válasz, mindenben igaza van, ezt vedd alapul!

2013. ápr. 5. 23:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2013. ápr. 6. 13:58
 4/4 anonim válasza:
az előttem válaszolónak totálisan igaza van. szépen le írta a márkákat, és hogy az ember mit is várjon tőlük. én spec. egy Cyma M14 est használok, és azt mondom: nagyon megbízható, minőségben is ott lévő fegyver! Namost! az igaz hogy a TM maga az airsoft, hogy ök már szinte sportot alkottak, de azt a minőséget amit ők kínálnak meg is kell ám fizetni!! :)
2013. szept. 10. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!