Tudnátok tippet adni, hogy mivel színesíthetem a füzeteimet?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, drágák lennének azok a füzetek, amiken egyéb minta, vagy dísz van. Inkább saját kezűleg szeretném dekorálni a füzeteimet, csak nem tudom, hogy!? Írnátok pár tippet? Illetve az a kérdésem még, hogy tudjátok, hol lehet kapni színes celluxot? Vagyis olyat, amin van valami minta? Előre is köszönöm.(:2015. aug. 14. 20:58
1/4 anonim válasza:
Újságból kivágott, vagy netről kinyomtatott képeket ragasztassz rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, arra már gondoltam, és már csináltam is, de unalmas... :( Esetleg valami más? Azért ment a zöld pacsi! (:
2015. aug. 14. 21:04
3/4 anonim válasza:
Ragassz a füzetre egy egyszínű színes papírt és fröcskölj rá körömlakkot vagy festéket
4/4 anonim válasza:
Vegyél olyat aminek sima a külseje és rajzolj/fess rá valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!