Mesélnétek nekem ciki sztorikat? : D
Nekem van egy nagyon ciki:
Tél volt,a talaj természetesen tiszta jég(csúszós)és éppen mentem iskolába.El voltam gondolkozva,mentem-mentem,és egyszer csak megcsúsztam,és estem egy nagy seggest!:D
De ebben az a ciki,hogy láttak is.
Az egyik egy 8-as lány volt,(ismertem)és a papája.
Mivel nagyot koppant a jégen a csizmám,felfigyeltek a hangra,és elkezdetek nevetni.
nekem is volt egy jeges sztorim.
ugye tél volt;és minden csúszik.
én tudok.jégkorizni,és úgy sétálni a jéken,
hogy nem esek el.egyszer reggel
épp a suliba mentem és kb.vmár 5-10 percre voltam,és azon a helyen mindig volt egy NAGY tócsa ami befagyott.igyekeztem normálisan menni rajt,és igyekeztem elragadó és szép lenni es ugyanugy sétálni.csak hogy elcsúsztam.es arra jött 2 menő lány es egy fiu ha jòl emlékszem.ők együtt jöttek.láttszott rajtuk hogy nevetnek magukba,de azért nem hangosan csináltàk.mert látták hogy nézem őket.ugy tűnt hogy észrevették az előtte lévő ,,menőzésem".nagyon ciki volt.főleg hogy egész végig Néztek.Szabad csak úgy megbámulni az embert?XD XD. :-* :-D amúgy boldog 2014-es karácsonyt és 2015-ösbújévet.mikor lesz hó?
Én mikor kicsi voltam......
Volz egy ásványvizes üvegünk.Pálinka volt benne.Csináltam a szörpöt és a viznek álcázott pálinká beleöntöttem a szörpbe.Megidtam mind.Izlett is.Ezt összesen kettőször megcsináltam majd később 3-5 évesen már pálinkátam.Rendesen berúgtam tőle.Neki mentem az ajtófélfának és behorpadt a homlokom és az orrom elkezdett vérezni.Aztán rá 20-25 percre rá hánytam anyára.o.o
Korán kezdtem!!!Nem tagadom!!!!
Télen mentem suliban, bár akkor még nem volt reggel olyan nagyon sötét, csak minimálisan. Mentem előre, erre akkorát estem hogy a jégre seggeltem egyet, de ez még semmi, mivel elkezdtem ÉN röhögni magamon hogy milyen szerencsétlen vagyok, aztán oda vonzottam a szemeket. :D
Szenteste, 6.-osan voltam a templomban szavalni. 3-an mondtunk egy verset. Én kimegyek, elkezdtem, erre lefagytam. Körbe néztem, aztán megszólalok tök csendbe a barátnőmnek hogy ,,hogy van? elfelejtettem". Erre kiderült hogy az egész templom hallotta amit mondtam, és gondolom jó páran röhögtek is rajtam. Aztán asszem a barátnőm segítségével tovább mondtam, de ez borzasztó volt. Sose égtem még így be, mint ekkor. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!