Hogy szerezzek támogatókat a youtube-csatornámhoz?
Fél évvel ezelőtt már próbáltam támogatókat szerezni reklámért cserébe de senki sem akart támogatni. Lehet hogy túl sokat akartam, most lejjeb adtam a szintet, még augusztusban dolgozom és lesz pénzem egy gépre amin meg tudom csinálni a videókat még ha nem is olyan csúcs gép lesz mint amit fél éve akartam. De még így sem lesz kamerám meg hardwerek amiket bemutathatnék. Az olcsóbb megfizethető hardwerekkel senki nem foglalkozik, most is szerettem volna videókat nézni arról a cuccokról amiket szeretnék venni és nincs magyar nyelvű bemutató a mindenki által elérhető cuccokról. Mindenki olyan videókártyakat meg dolgokat mutat be amik egy komplett pc árába kerülnek, persze nézni jó őket de felesleges hiszen az átlag munkás nem tudja ezeket megfizetni.
Szóval ha tudtok olyat aki adna kamerát meg hardwereket akkor írjátok meg.
Nekem is jol jonnenek A sponzorok ujra elkezdtem a youtubozast egy csgos csatornam van mint alexgamingnak a csatornam neve
Csuksy
Jo lenne innen is a nezetseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!