Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak nem leszek alkesz?

Csak nem leszek alkesz?

Figyelt kérdés

Ma voltunk bulizni, elindultunk olyan 9-kor ami még tegnap. Útközben egy jó nyelet Jim Beam, aztán két unicum, ami 2 cl.

Aztán vagy 7.5 cl vodka, de keverve, 2-3 jager, meg még egy nyelet Jim Beam, aztán egy energiaital.

Alig éreztem, hogy jó kedvem van.

Amúgy 16 vagyok és egy gyerekes kinézetű, kb. ilyen 13 éves "kisfiam"

3-ra hazaértem, ittam 2 pohár vizet, oszt semmit nem érzek, mint nem is történt volna semmi. Itt vagyok, negyed 5-kor, oszt semmi.

Nem valami büszkeség, de ennyi után semmit sincs.

És írtam, hogy mennyi vagyok és milyen.

A kérdés nem felvágás, csak nem leszek alkesz?

Ez akaraterő, és csak rajtam múlik, de szerintetek túl bírom a piát?

Ja, meg vagy 4-5 szál cigi, de az nem sok minden volt.

2015. júl. 25. 04:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ez hülyeség, te idegeskedsz azon ami én írok.

Írod a rizsát, mint egy felelősségteljes, álszent felnőtt. Kb. ez jött le nekem.

Válasznak például annyit vártam, hogy pl. milyen gyakran kellene innom ahhoz, hogy komoly probléma kezdődjön, vagy hogy lehetséges-e, hogy a következő ilyennél már komolyabban hat.

Ebbe mi az olyan dolog, ami miatt kötekedni kell, és leszólni.

Hagyjuk már, sok marhaság, meg hogy "szívem"

Persze hogy mindenhol az ilyen lekezelő, álszent, és magát felelősségteljesnek érző ember járkálgat mindenhol és ossza a példamutató, kicsit sem lekezelő hülyeségeit.

Valaki olyantól vártam a választ, aki még bulizós korszakát éli, és tapasztalataira, nem olyat aki belinkeli azt a kib*szott wikipediát.

2015. júl. 25. 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Az olyan fegyvertelen emberekkel, mint Te, nem lehet szellemi párbajt vívni. Buta vagy, így semmi értelme diskurálni. veled. Ég veled.
2015. júl. 25. 22:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miért hiszed, hogy buta vagyok.

Elég egyértelműen kijavítottam a kérdéseimet a végére, tény hogy az elején a kérdés hülyeségnek tűnt, de az utolsó kommentben normális.

Az érdekelt, hogy lehetséges, hogy a következő alkalommal már rosszabb is lehet.

Persze buta vagy......mert érdeklődök.

Ez is egy kb. 22-27 éves, magát teljes mértékben felelősségteljesnek nyílvánított nőre utal.

Bocs, ha félre tippeltem, még akkor is ha nagyon, de a nők tudnak ennyire lekezelni, amikor ők többnek érzik magukat még a saját korosztályuknál is.

Na viszlát.

2015. júl. 26. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!