Egyetemen én is alkalmi 'alkesz' leszek?
Figyelt kérdés
Eddig csak néha-néha ittam,de gólyatáborban minden nap és naggggyon jól éreztem magam és bulizni is menni akarok majd gyakran, ahol gondolom iszok is majd (max ha máshol nem, előtte, hogy olcsóbb legyen :D). Mások is így vannak ezzel, ők is így éreznek? Nem félnek hogy \'alkeszek\' lesznek heti több bepiálástól? :P2009. szept. 1. 16:48
1/4 anonim válasza:
úgyse lesz belőle heti több bepiálás:)
én legalábbis elég sok egyetemistát ismerek de, de piálások olyan 2 hetente vannak, vagy ritkábban...
am én is most kezdem az egyetemet.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is ismerek egyetemistákat,ők ált hétfő + szerda partiznak, plusz ha hazajönnek, szombaton is :D
2009. szept. 1. 17:06
3/4 anonim válasza:
Addig semmi baj az ivással, amíg nem amiatt mész bulizni, hogy igyál, hanem a társaság miatt. Ha viszont alkohol nélkül nem tudsz egy jót szórakozni, csak síkrészegen, az nagyon gáz. Én pont azért nem mentem gólyatáborba se, mert középsuliban megtapasztaltam, hogy az átlagember csak akkor tudja magát jól érezni egy buliban, ha leissza magát, nekem viszont se alkoholra, se részegek társaságára nincs szükségem a kikapcsolódáshoz. Heti több bepiálás meg nem lesz, már ha komolyan veszed azegyetemet, és rendesen tanulni fogsz.
4/4 anonim válasza:
Ember én az első évemet végig ittam kb. Nyugi semmi nem lesz! Tudd ,hol a határ és tudd mindig ,hogy te elsősorban tanulni vagy ott nem pedig bulizni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!