Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért itélik el jobban azt,...

Miért itélik el jobban azt, aki csak marihuánát szív, mint azt, aki minden reggel a kocsmában kezdi a napot?

Figyelt kérdés
Marihuána: havonta 3-4x szív. Tudtommal nem létezik agresszív füves. Az alkohol fogyasztókról ez nem mondható el a legtöbbször.
2007. nov. 5. 09:32
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
azért valószínüleg, mert sokan azthiszik, ha valami illegális, akkor sokkal rosszabb mint ami legális. pedig a marihuána sokkal kevésbé kártékony, mint a 3 fő legális drog, nikotin, alkohol, koffein. és függőséget sem okoz, mármint fizikai függőséget, csak lelki függőséget, de azt sem olyan durván
2009. márc. 30. 20:59
 12/17 anonim válasza:
100%
Az emberek azért itélik el a füveseket, mert sok marhasággal lett teletömve a fejük! Én nagy piás voltam, de részegen tettem dolgokat, mire nem igazán vagyok büszke! inkább füvezek! akkor nyugi van, meg relax meg happy XD Szerintem a fű egyáltalán nem káros, vagy veszélyes vagy kapudrog, vagy ilyenek! Csak az az igazság, hogy egy szar országban élünk, ahol szar dolgokat csinálnak az emberek, és szegény füveseket baszogatják azért, mert néha elpörköl egy spanglit!
2009. ápr. 30. 14:25
 13/17 anonim válasza:
100%
Ha lenne a kocsma mellett coffee shop,en ott kezdenem a napot,az tuti.De ki se mozdulnek =)Az alkohol pedig pusztitja az agysejteket, a fu nem(csernus mondta),vagyis az alkoholista intelligenciaja csokken,aki fuvezik max. a motivacio csokken(persze, vannak itt is kivetelek,akik valamilyen uton modon,tulzasba viszik es lehet nemi mentalis bajuk).Kevesebb fuvest latnak,nem ismert annyira,illegalis,maskepp gondolkodnak a fuvesek a temaval kapcsolatban mint akik nem hasznaljak,felnek tole..
2009. okt. 10. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt se hagyjuk figyelmen kkivűl, hogy a reggeli ébresztő ital a társadalmi köztudatban elfogadottabb, ismertebb mint egy esti altató cigi. :D
2010. jan. 13. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a kultúrális beállítottságunk miatt.

De amúgy nem volt ez mindig így. Ugyanis nekem van egy gyógynövényekról szóló könyvem 1890 körülről, amiben a kendernél leírják az indiai kender hatásait. Magyarországon a századforduló előtt borban áztatva vagy borben főzve fogyasztották, ugyanis az alkohol kioldja a thc-t belőle. Szóval ennyit arról, hogy magyarországon nincs ennek hagyománya...

2010. febr. 3. 09:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"A nagyon aktív hosszú távú fogyasztása gyengíti az agyi működést (magyarán elhülyül tőle az ember),"

-mert, az alkoholra nem igaz?

2012. aug. 22. 02:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyiket se kéne elítélni. Sose tudhatod, a másiknak milyen problémái vannak, ami miatt a pohár, a fű vagy bármi más után nyúl. Persze nálunk mindenki szeret a másik dolgával foglalkozni a sajátja helyett. (Nem segítő szándékkal persze.)

Mindezzel viszont nem a függőséget támogatom, mentegetem, mert nem jó, ha az ember valamilyen droggal rendszeresen, nem alkalmilag él. Elbassza az ember életét, szóval le kell tenni azt a k**va poharat, cigit, akármit, más is van a világon, nem csak a drog, a k**va életbe!

2015. jan. 29. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!