Ti ugyanúgy szeretitek most Dancsó Péter videóit mint amilyenek régen voltak?
Dancsó Péter megengedte ?? ti kis elmelovagok ....
Dancsó Péter videójiban szereplő humort nem lehet megszokni ...
A kis Kancsó még mindig a toppon van :D
am szeretjük Dancsót csak igy interneton pivátban szidom az anyját .D -küklopsz
Örülök, hogy nem csak én vettem észre, hogy a színvonala nagyon lecsökkent.
Nem az a baj, hogy stílust váltott, hanem, hogy egyáltalán nem vicces.
Már rá se bírok nézni a videóira, pedig régen nagyon szerettem.
Ami még szerintem szomorú, hogy a saját elveivel ment szembe, és ugyanolyan lett, mint akiket az elején még szidott. Ezek a reklámozások, meg most ez a hülye tv műsor, amit elvállalt.
Szerintem szomorú, hogy önmaga teljes ellentétévé vállt.
Ami érdekes még, hogy régen benne voltak a barátai egy csomó videójában, most meg meglepő módon eltűntek.
Csak nem ők se bírtak már az egyre növekvő egoval?:O
Már én sem nézem. Régen minden sulinapot azzal zártunk lefekvés előtt tesóimmal és szülőkkel közösen, hogy megnézzük egy-egy videóját, amolyan családi programként. :) Ez akkor volt amikor a " Mit nem szabad sohasem ", meg az Ifjúsági Református Műsor videói, kérdezz-felelek videók, etc. Tehát a jóval régebbiek, ezeket akárhányszor megnézem,mindig ugyanúgy nevetek rajtuk, imádom.
Ezzel szemben nagyon rossz irányba változott meg, szerintem arról lehet szó hogy már szélesebb befogadókörű közönségnek akar, illetve próbál megfelelni. Nemrég rakott ki Star Warsos filmkritikát, az valami borzalmasan erőltetett és gagyi volt (és nem azért mondom, mert egy általam szeretett filmet parodizál, akkor csak viccesebbnek szoktam találni :D )
Szóval ja, jól megindult a leejtőn.
Remélem egyszer még visszakapjuk a régi Dantsót, bár nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!