Miért nem vicces már Dancsó Péter?
Heló!
Számomra talán azért, mert már túl sok mindenbe kap bele, és amiért szerettem nézni, már nem igazán csinálja - és nem úgy, mint régen. Elég magasra tette a mércét a rossz magyar filmekkel, én meg vagyok annyira "önző", hogy ragaszkodnék ezekhez, minőségben és témában is - vagy minőségben, de hasonló tmeatika alapján, más célpontokkal -, és ezért nem giazán jön be, amit csinál - főleg, hogy most már tömeggyártás szagú egy kicsit nekem.
Szerintem egy kicsit ellaposodtak az "epizódok", mostmár inkább a paródiák van a hangsúly mint az elemzésen.
Régen egy adott jelenetről elmondta miért rossz, és utána reagált rá humoros stílusban, de mostmár egy film minden egyes pillanatában csak mond valami "vicceset" és ennyivel elintézi.
A régi részek amúgy is annyira jók voltak, hogy akárhányszor nézed mindíg nevet rajta az ember, mostmár ha először nézed akkor is csak egy-két momentum mosolyogtat meg.
A régi videói nekem is tetszenek, azokban még bőven van szarkazmus, irónia meg egy kis filmelemzés is. Bár azok közül se jön be mindegyik, és sokat nyom a latba, hogy az alapanyag már magában is elég nevetséges (Álom.net, Illuminati stb.)
Én valahol a blogolós videóinál untam meg Dancsót. Ott kezdődött ez a gyermeteg, 10-11 éveseknek való kuki-nuni humor, amiből aztán standard lett nála. A rajongóit is ez a korosztály teszi ki, ahogy látom. Hát, mit mondjak... a helyében nem lennék büszke, főleg a kommentek színvonalát elnézve.
Nemrég belenéztem egy újabb videójába, ahol már az MLG-t nyomatja. Fájdalmas, hogy ennyire gagyi lett és nincs már egyetlen egyedi ötlete sem, de hát istenem, a legtöbb "vicces fiú" így végzi, ha kiszélesedik a közönsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!