Ti elmennétek így East Fest-re?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy volt osztálytársam hívott east fest-re , jóba vagyunk szeretjük egymást. (semmi buzulás :) )
Ismerném őt, meg két másik srácot akikkel szoktam beszélni de csak párszor találkoztam velük + a társaság akik velük jönnek.
Szóval 3 srácot ismerek, a többit nem . Ti elmennétek így?
Plusz a sátorban egyedül aludnék , az szerintetek előny vagy hátrány?
2015. júl. 13. 23:04
1/6 anonim válasza:
hát,én kicsit befelé forduló vagyok, szóval meggondolnám,hogy mondjuk egy 8 fős összeszokott társasággal elmenjek-e.... ha csak az ismerősök, haverok jönnének akkor ok,de így... de ez csak az én véleményem
2/6 A kérdező kommentje:
én pl. szeretek ismerkedni, meg állítólag jó arcok azok is akik jönnek szóval úgy gondolom hogy jó lenne, csak az egyedül alvással vagyok cinkbe.. :D nem gondolom hogy félnék csak ha már mindenki lefeküdt akkor egyedül nem unatkoznék ott?
2015. júl. 13. 23:13
3/6 anonim válasza:
Miért ne mennék el? Ez egy fesztivál, majd megismeritek egymást a pár nap alatt.
Ne aggódjál az egyedül alvással, nem sokat fogsz aludni, max. majd viszel csajt hálótársnak :D
4/6 anonim válasza:
Én eddig ahány fesztiválon voltam, kb így mentem ahogy te. Ez a fesztivál lényege. Aztán meg a végére lesz 20 új ismerősöd. Ki ne hagyd. Az meg előny h egyedül alszol, elférsz, cuccod tudod pakolni és ha csaj sztori van, nem kell senkit kiküldeni. Majd ha látsz easten egy nagydarab bunkó gyereket csatak részegen kommunista indulókat énekelni, neonos karkötőbe, köszönj oda, én leszek :d
5/6 anonim válasza:
Utolsó akkor majd megkereslek :D Én is ott leszek :D
6/6 anonim válasza:
ne foglalkozz vele :D ez fesztivál,én tavaly 5-6 emberrel mentem akiket ismerek jött még +25 velünk,0. napon este már együtt okádtunk valamelyik fa tövébe szóval emiatt ne aggódj,rengetek ember lesz akivel össze fogsz haverkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!