Miért van az, hogy hiába töltök fel nem "tucat" videót YT-re, akkor sem kapok rá 100-nál több megtekintést?
Ebbe a videóba kb. 5-6 órát öltem, + még legalább 1 napot azzal, hogy az epizódokat töltöttem le Blu-Ray HD 720p minőségben. https://www.youtube.com/watch?v=oDtYnCX6CNw
Most ezt nem azért osztom meg, hogy legyen rajta megtekintés, persze örülnék neki, ha lenne, de nem ezzel a módszerrel akarom elérni. Egyszerűen csak azt szeretném kifejezni, és ezzel együtt a Ti véleményeteket kérni: mások azt csinálják többnyire, hogy beülnek a számítógép elé, elindítanak egy játékot, elindítanak egy felvevő programot mellé, és 15-30 percig veszik az adott játékot, majd felteszik YT-re, és kapnak rá 500-1000 megtekintést. Tudom, hogy valahol ők is elkezdték, és valamikor ők sem voltak valami jó videósok, de könyörgöm, mióta számít videósnak az, aki csak ennyit csinál? Ezt bárki megtudja tenni! Vagy hogy mondjak egy másik példát: Herby. Ő konkrétan felveszi egy napját, hogy milyen szánalmas életet él, és ezt tölti fel YT-re. Szánalmas alatt értem azt, hogy tele böfögi a videót, aztán tele fingja, a böfögések és a fingások között meg néha-néha egy-egy bölcsességet is elsüt, vagy felidézi a 80'-as éveket, és kb. ennyi. Megtekintés: több mint 10 ezer. Feliratkozások: körülbelül 100.000.
Sok címkét rakok bele a videókba, sok helyen megosztom, FB csoportokban, rajongói oldalakon, de hiába.
Hát az biztos, hogy gameplay videókkal hamarabb betörtem, mint FMV-kel. Tapasztalatból mondom! Engem speciel sem a külföldi, sem a hazai gameplay videósok nem fognak meg. Külfödiektől sem, és az itthoniaktól sem ezt nézem. Engem a szórakoztató videók érdekelnek, a poopok, paródiák, és ehhez hasonlók, meg ugye az FMV-k, amivel próbálom magamat népszerűsíteni, egyenlőre sikertelenül.
"És az AMV-kről meg annyit hogy olyan AMV-től akarsz sikert ami Mo.-n nem is vált sikersorozattá?"
1. A Breaking Bad nem anime, hanem filmsorozat, tehát ebben az értelemben ebből csak FMV-t lehet csinálni.
2. Mint írtam, a Breaking Bad VILÁG szinten sikersorozattá vált, még itt, Magyarországon is annak számít. Az meg már a TV-sek hibája, hogy az utolsó két évadhoz még mindig csinálják a szinkront.
3. Érdekelne, hogy miért tartod csalódásnak a Breaking Bad-et, de attól még nem népszerűtlen, hogy ebben a sz*ros országban nem készítették el mind az öt évadhoz a szinkront. Ez a sorozat 5 év alatt 12 Emmy-díjat gyűjtött be, ezt csak úgy halkan jegyzem meg. Lehet, hogy sokat merített Vince Gilligan az X-aktákból, de egy olyan rekonstrukciója lett annak, hogy a fejére nőtt, és még túl is szárnyalta. És ezt a legkevesebb elfogultsággal írom! De kanyarodjunk vissza az eredeti témára:
"honnan tudod hogy 5 év múlva más igényeik lesznek az embereknek?"
Már most látom. 10 FB csoportban vagyok, ahol YouTube videókat osztanak meg. A legtöbb videós a Jackassből merít, vagy vlogol. Persze a klasszikusok, mint az RPCJS, Dancsó, Szirmai, örökre megmaradnak, de semmi sem örök.

Nem,Mo.-n még csak meg se közelített semmilyen nézettségi rekordot egyik része se ,itt egyszerűen nem lett áttörése
És kit érdekelnek a díjak,attól még egy csalódás nekem az a sorozat,és ha már azt nézzük az imdb toplista is tele van szar filmekkel,még is állítólag az egy mércének számít
2 éve is vlogoltak,1 éve is vlogoltak,most is vlogolnak,mindig is vlogoltak és fognak is ,és a Jackass-t utánozni újdonság?10 éve próbálkoznak,nem értem hogy miből gondolod azt hogy a mostani videósokat lecserélik az 5 évvel későbbiek,hisz erre még nem volt példa,olyan 3-4 éve ugyanazok vannak,és ha valamelyikük 5 év múlva elfelejtődik az csak a saját hibájából fog megtörténni,mert amíg egy videós érdekes,ötletekkel teli és aktív addig nem fognak elpártolni tőle
"És kit érdekelnek a díjak,attól még egy csalódás nekem az a sorozat"
Ennyi erővel kit érdekel, hogy belőled milyen hatást váltott ki a Breaking Bad. Szerintem erre mondjuk kevesebben kíváncsiak, mint magára a sorozatra. Gondolom ebben, ha még vonakodva is, de egyetértesz! ;) (bocs)
Mégis hogy lett volna erre példa, mikor a mostani nagy videósok még csak 5-6 éve vannak? De egyébként, ha egy kicsit tájékozottabb lennél, látnád, hogy már vannak feltörekvő magyar YouTuberek, akik még csak 2-3 éve kezdték, TheVR, Alexovics, GoodLike, Szalay Isti stb. Ezt elég durva, hogy még most sem veszed észre, valószínűleg nem is akarod/akartad ezek szerint.

Úha itt vannak gondok :D
"Ennyi erővel kit érdekel, hogy belőled milyen hatást váltott ki a Breaking Bad" Engem,és nekem ez számít,szóval hiába dobálózol díjakkal,én leszarom őket,és most kérdezheted hogy kit érdekel hogy nekem mi számít,itt is ugyanaz a válasz,és engem az se érdekel ha pl téged nem érdekel a véleményem :D meg tudod az a gond hogy mi ketten beszélgetünk,te mégis mások véleményére alapozva próbálod jó színben feltüntetni a sorozatot,mert ha én beszélgetek valakivel akkor a beszélőpartnerem érdekel és nem más véleménye
"Mégis hogy lett volna erre példa, mikor a mostani nagy videósok még csak 5-6 éve vannak? "Nem,csak 2-3 van annyi éve,a többi később kezdte
"De egyébként, ha egy kicsit tájékozottabb lennél"Ezt mi alapján ítélted meg?
"Ezt elég durva, hogy még most sem veszed észre, valószínűleg nem is akarod/akartad ezek szerint.
"
Úha,na itt vannak az igazi gondok,mit is kéne észrevennem?Hogy azok mellett akik 5 éve kezdtek videózni olyanok is teret kaptak akik 3 éve kezdtek?Ez valóban nagy felfedezés :D Te arról beszéltél hogy 5 év múlva mások lesznek az igények,mint most és akkor mások lesznek a híresek,de hát amit felhoztál példát az téged cáfol,mert pont hogy nem leváltásról van szó,hanem egymás mellett megférnek,és most se lettek mások az igények mint 2010-ben,akiket akkor szerettek most is szeretik,miért lenne ez másképp 2020-ban?kb most jutott el a magyar Yt közösség arra a szintre hogy minden témát felölelve vannak híres videósok,és amíg csinálják senki se fogja őket kiszorítani,az igény 5 éve is ugyanez volt mint most,csak akkor a kínálat nem volt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!