Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fesztivál augusztusban?

Fesztivál augusztusban?

Figyelt kérdés

Nem tudom még, hogy melyik fesztiválra menjek, eddig csak külföldin voltam.

Még nem biztos, hogy tudnak jönni a barátaim, szóval lehet, hogy egyedül megyek.

Főleg az elektronikus zenéket szeretem, és az is érdekelne, hogy melyiken bevállalósabbak a csajok :D.

(STRAND, B my lake, efott, ezeket találtam eddig, a sziget túl drágának tűnik)

2015. júl. 11. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Az EFOTT júliusban van, nem augusztusban. Szerintem neked a Strand vagy a B my lake közül inkább az utóbbi való, a zenei ízlés alapján.
2015. júl. 11. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:
úgy tényleg, az jövő héten kezdődik :D
2015. júl. 11. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha fesztiválon akarsz csajokat felszedni, akkor azért kár kidobni a pénzt.
2015. júl. 11. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Sziget tényleg drága, de jön Avicii. *-* Szerintem 17k-t megér egy Avicii koncert. Bár kinek mi, nekem ő a kedvenc DJ-m, szóval a fél karomat is odaadnám, hogy lássam. :D Ezen kívül én még a Strandra megyek, bár All Time Low-ra, de valamelyik nap lesz Steve Aoki, aki szintén elektronikus zenét játszik, és már csak a hangulat miatt is érdemes lehet elmenni (tortadobálás :D).
2015. júl. 11. 19:05
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 pedig az is egy fontos szempont :D

Lehet, hogy a STRAND-ot választom, úgy hallottam, hogy ott több a csaj, meg Steve Aoki miatt is megfontolandó :D

2015. júl. 11. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Steve Aoki...Jézusom borzasztó hogy valaki miatta képes elmenni egy fesztiválra.
2015. júl. 12. 12:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nagy arc, de az igaz, hogy csak miatta nem mennék el egy fesztiválra :d
2015. júl. 12. 12:32
 8/9 anonim válasza:

Ajánlom figyelmedbe a SZIN-t!!! (Szegedi Ifjúsági Napok)

Nagyon jó buli szokott lenni. Idén is elég király a lineup.

Csak, hogy pár nagyobb nevet mondjak: Scooter, DJ Fresh, Dubioza Kolektiv és természetesen rengeteg magyar előadó.

Bérletet jelenleg 18 000 forintért tudsz venni, ha viszont diák vagy akkor olcsóbban.

Szerintem megéri.

Augusztus 24-29 Szeged

2015. júl. 12. 17:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Jól hangzik, utánanézek.
2015. júl. 12. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!