Sziget fesztiválra pia csempészet. Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok :D Szeretnék kérni tőletek pár bevált ,biztos tervet, hogyan tudnék szigetre alkoholt csempészni ? :D2015. júl. 8. 23:16
1/5 anonim válasza:
Hali. hát max úgy lehetne hogy ha hozzátok a táskátokat ahol a ruha van, akkor bepakoljátok az alkoholt közepére kb, mert ha nyomkodja oldalt a táskát akkor nem fogja érezni valószinüleg.
2/5 anonim válasza:
Legtöbbször inkább kint kell inni és részegen bemenni vagy ittasan.Ha gondolod piálhatunk majd kint,mert egy hétig Sziget lesz. :D
3/5 anonim válasza:
sehogy :( mi már rengeteg mindent megpróbáltunk de nekünk nem nagyon jött össze a dolog.. :D de mondjuk ismerőseim mesélték hogy ők tusfürdős flakonba raktak meg ilyesmik.. de én is azt mondom hogy kint be kell rugni! ott a tesco úgy is nem messze :D
4/5 anonim válasza:
Tusfürdős dobozt nagyon alaposan kimosod és abba töltesz. Sminklemosós dobozba (lányok ) 😀 laposüvegben a melltartódba😀
5/5 anonim válasza:
Én pl a VOLT fesztiválon úgy csempésztem be h a melltartómba raktam bele kicsi üvegeket. De láttam olyat is aki az alsó gatyájába tette bele és nem vették észre:D barátnőm a táskájában egy kis zseb alját szabta ki és oda rakta, és utána vissza varrta a lyukat és nem vették észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!