Mennyire érdemes egy napra egyedül kimenni a Szigetre?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, anum elengedne és egy napra még a pénz is meg lenne rá. Életem első szerelme volt, egyben a legkedvencebb DJ-m, Avicci koncertje miatt mennék le nagyon-nagyon. *-* Csak egy baj van. Hogy barátnimnek vagy nincs kedvük, vagy nem engedik őket, vagy nincs rá pénzük... így kénytelen lennék egyedül menni. Mennyire néznének ki, ha végig egyedül lennék? Illetve mennyire szórakoztató, úgy? :/ Szerintetek megérni elmenni egy napra így?2015. júl. 11. 17:36
11/14 anonim válasza:
Én is egyedül mennék :D sajnos a két barátom elmondta munka miatt de legalább aviicira elszeretnek menni. 19/L nem írsz rám? ,nem vagyok pedodil:Dd
12/14 anonim válasza:
Szia, én is 17 vagyok és én is egyedül megyek. Ha még nincs senkid, akkor nem írsz rám? :D
13/14 anonim válasza:
08 lány vagyok és úgy néz ki én is egyedül megyek és pont arra a napra akarok mikor avicii van, ha vak aki még egyedül lesz írjon már nekem is :D
14/14 anonim válasza:
*18 lány, hopp - előző kommentelő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!