Mennyire érdemes egy napra egyedül kimenni a Szigetre?
Ha félénk vagy nemhiszem,hogy egyedül jól érzed majd magad.
Mindenképp keress valakit magad mellé (facebook ismerősök akár)
Én 10 éve (atya ég), pont ugyanígy egyedül, ugyanilyen idősen mentem ki. Engem nem érdekelt, hogy van-e velem valaki. Én a kedvencemet akartam látni, és megtettem. Tök király volt :)
Ha ki szeretnél menni, és el is engednek, menj...
Szintén egyedül megyek, csak 15-én (már nem is tudom mióta vártam egy Kings of Leon koncertre itthon, meg amúgy se rossz az aznapi felhozatal). Nem érdekelt hogy nem tud egy ismerősöm se jönni, más fesztiválokon is elég sokszor el szoktuk hagyni egymást, meg nem is vagyok az a nagyon nagy társaságot igénylő fajta :D Amiből következik, hogy az a bárkihez odamegyek beszélgetni típus se, nem zavar ha egyedül bolyongok ide-oda, ha valaki odajön és jófej akkor végigbulizom vele a koncerteket vagy elbeszélgetünk egy sör mellett, de csak úgy hasraütésszerűen nem szoktam odamenni tök ismeretlenekhez.
(Ha esetleg valaki hasonló helyzetből indul a szombati napra akkor nyugodtan írjon rám :D) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!