Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy egyszerű videó...

Mitől lesz egy egyszerű videó népszerű az interneten?

Figyelt kérdés

Csak, hogy a mostani legismertebbeket említsem, Almási Kristóf, az a Bözsi nénis gyerek, meg a legutóbbi a Zsanettos videó.

Ezek teljesen hétköznapi felvételek, ezer és ezer ehhez hasonló van még szerte az interneten.

Miért épp ezek váltak közismerté, és különben is kik indítják el ezt a hullámot?

2015. júl. 7. 19:02
 1/3 anonim válasza:
mert páran látták, és terjesztették:D nincs rá más magyarázat. amúgy szerintem egyik videó sem vicces:)
2015. júl. 7. 19:57
 2/3 A kérdező kommentje:
szerintem sem, de úgy tűnik ez nem számít
2015. júl. 7. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sem, oké, szerencsétlen hősszerelmes csávón lehet azért mosolyogni (meg sajnálni, amiért ennyire téves kép él benne a szerelemről), de mondjuk a Bözsi nénin még csak mosolyogni sem lehet, mert egyszerűen cseppet sem vicces.

Egyébként hosszasan lehetne elemezni, hogy mitől lesz valami ennyire felkapott (gyanítom, jókora adag véletlen is van benne), de ezt szerintem még neves szociológusoknak is nehéz lenne megválaszolni.

2015. júl. 8. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!