Hogyan lehetne híres a blogom?
1. Ebben a blogszerű képződményben az a legviccesebb, hogy ha vennéd a fáradtságot és a saját oldaladon megpróbálnád elolvasni a saját irományaidat, rájönnél, hogy miért nem is hajlandóak az emberek részletekbe menő kritikát írni:
zajos háttér + középszürke háttér + hülye betűszín + folyamatosan változó betűtípus és betűméret = olvashatatlan, szemfájdító.
2. "Ezt az egészet nagyon sok munkával csináltam, kérlek ne copy-zátok! Köszi!" Ettől függetlenül te vidáman nyúlsz mindenhonnan.
"Pár dolgokat vettem pár oldaltól! :) (ezt azért írtam, hogy nehogy leszidjatok)" Nem arról van szó, hogy leszidnak. Arról van szó, hogy ha másnak a szellemi munkáját nyúlod le, akkor olyan szerzői jogi pert akaszthatnak a nyakadba, hogy életed végéig fizetheted a büntetést.
Szia! Laikusként én is csak annyit mondanák, mint az előttem válaszolók, de mivel én V-lover vagyok, mást fogok mondani. Szerintem unalmas a blog. Ha egy V-lover az oldaladra téved nem talál benne semmi érdekeset. Az a riport elég régi, ugyanis láttam még régebben az IM-ben. Szinkronhangok. Jó, ez még elmegy, de ez se valami érdekes. Az a cikk, hogy mit tanultam a Violettából, na az is elmegy, mert a téma jó, viszont szerintem rosszul fogalmaztad meg az egész cikket. Nem tudom, nekem valamiért nem ül az a cikk. Tehát kevés a poszt. És unalmas. Ajánlom, hogy inkább Tini hivatalos Facebook oldaláról (vagy a többi szereplőjéről) hozz híreket, ne újságokból,blogokból. Persze, onnan is lehet lopni egy-két témát, de ne copyzd le az egészed! Ha annyira nem akarsz sajátot írni, akkor legalább fogalmazd át!
Röviden ennyi lenne. Hogyan lehetne híres? Reklámozd, és írj jó cikkeket. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!