14 évesen Balaton Sound? ( lent )
14 éves leszek decemberben. Jövőre nővérem illetve az ő baráti társasága mennek a Balaton Soundra ( nővérem 30 éves ).
14 ( lényegében majdnem 15 ) évesen érdemes lenne elmenni velük a fesztiválra?
Előre is Köszönöm!:)
Nagyon fognak örülni,hogy egy pisist pátyolgathatnak.(Kivéve azt a haverjukat aki majd megdug a wc-ben.:) )
Ha bajod lesz ki viszi a balhét? Fiatal korúként a szüleidet veszik elő!
Egy fesztivál nem gyerekzsúr meg tinidiszkó, ne haragudj, de nem vagy oda való.
"Kivéve azt a haverjukat aki majd megdug a wc-ben.:)"- Nem fogja megkérdezni hogy heteró vagy-e. xd
14 evesen a helyi szorakozohelyre nem mertem elmenni, mert semmi keresni valom nem volt ott. ahogy 14 evesen neked sincs egy fesztivalon.
nem szeretnek gyerekeket kerulgetni.
Mi értelme az ilyeneknek?
1. Szar a "zene"
2. Szar a környezet.
3. Sok a szar ember. (Gondolom, te is ilyen agymosott liberális páwa"fiú" vagy.)
a 7. valaszolonak uzennem , hogy attol hogy neked nem tetszik az a zenei stilus, meg nem kell leszarozni. valoszinu nekem se tetszene az amit te hallgatsz. emberek vagyunk es nem vagyunk egyformak.
a kornyezet sem szar ,csak sose jartal meg ott. szeretem mikor emberek ugy beszelnek valamirol ugy, hogy fingjuk sincs az adott dologrol.
az emberek se szarok , vagy talan ismersz mindenkit aki ott lesz?:)
gondolom egy elettelen wow/lol gamer vagy, akinek minden szabadidejet az online jatek teszi ki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!