Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha kéz alatt veszem a Balaton...

Ha kéz alatt veszem a Balaton Sound bérletet, meg tudom nézetni a jegyárusítóknál az eredetiségét?

Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 14:54
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nem. Ennyi rizikót kell vállalni. En pl előre utaltam pénzt egy idegennek a szállásra. (Ilyet se sűrűn csinálok ) de bízok benne hogy nem lehúzás.
2015. júl. 2. 09:49
 2/2 anonim ***** válasza:

ennyi rizikot nekem se erne meg, annyi rosszat lehet olvasni. de abban az esetben, ha nem netrol rendelt otthon nyomtatott verzioval van dolgod, hanem a szelvenyes formaval, amit utazadi irodakban lehet venni , tudok kicsit segiteni.

mikor en vettem egy honapja , a noci elfelejtette alairni es lepecsetelni, es a fonoke lecseszte az orrom elott, hogy pecset es alairas nelkul nem ervenyes a szelveny.keress rajta pecsetet es alairast :) multkor ilvastam egy sztorit , egy bizonyos nagy krisztian (masok szep krisztiankent ismerik) tobb embernek adta el ugyan azt a jegyet.ezust motorral erkezik a talikra. ot kerulje mindenki.

de inkabb megrendelnem vagy megvennem hivatalos helyrol. lehet atvernek, kidobtal egy csomo penzt , es meg csak be sem engednek. biztos rossz lehet, mikor mar venned at a karszalagod , es a penztaros szol, hogy ez bizony nem ervenyes , es mehetsz haza :/

2015. júl. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!