Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Alkoholmentes lánybúcsú?

Alkoholmentes lánybúcsú?

Figyelt kérdés

Megbíztak a szervezéssel, és végső elkeseredésemben fordultam ide :D Az van, hogy 11 lány lenne a bulin, viszont 7-en egyáltalán nem isznak alkoholt, egy kortyot sem, és a menyasszony is köztük van. Szóval csak 4-en lennénk, akik iszunk :D és hát persze nem fogjuk erőltetni az italt arra, aki évek óta egy pohár sört sem ivott, mert nincs szükség sem arra, hogy néhány pohártól botrányosra igya magát, vagy esetleg veszekedés legyen abból, hogy miért akarjuk itatni őket.. :D

szóval érdekelne, hogy valaki vett-e már részt ilyenen, vagy szervezett-e már ilyen lánybúcsút? mert mi tanácstalanok vagyunk, mert annak nincs értelme, hogy 4-en igyunk, becsiccsentsünk, a többiek pedig "csak úgy legyenek" :D meg igazából egy lánybúcsú olyan, hogy piálás+bulizás+ vicces kellékek, stb.. és alkohol nélkül furcsa lenne az egész.... szerintem :D van valakinek valami ötlete?

2015. júl. 4. 12:03
 1/1 anonim ***** válasza:
nincs ezzel semmi gond szerintem, majd isznak üdítőt. nektek kellene inkább visszafogni magatokat, igyatok, de kevesebbet az átlagosnál, és akkor majd nem érzik úgy, hogy kínos, hogy ők nem isznak. szerintem...:D
2015. júl. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!