Szeretnék kimenni erdőbe, de félek a vaddisznó támadástól. Nemrég láttam a Hannibál című filmet és azóta vaddisznó iszonyom van. Nagyon félek tőlük. Mit lehetne tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
A vaddisznók mennyire gyakran fordulnak elő városban is? Mert már itthon és a munkahelyemen is kezdek félni tőlük. Gondolkodtam fegyvertartáson is, de ezeknek a dögöknek olyan erős bőrük van, hogy minimum egy AK-47-el érnék el valamit. Arra meg ugye nem könnyű engedélyt szerezni.
Mit tegyek?
2015. jún. 28. 03:55
1/8 A kérdező kommentje:
Mielőtt félreértés lenne, a 2001-es mozifilmre gondolok, nem a TV sorozatra.
2015. jún. 28. 04:01
2/8 anonim válasza:
Erdős területek körüli városokban előfordulhatnak úgytudom szóval ha pl fővárosi vagy nemkell tartanod tőlük:D
3/8 anonim válasza:
A vaddisznók városban elég ritkák :D legalábbis a mi országunkban. Városokban inkább a menyét meg a nyest tenyészik mint vadállat. Maximum egy sűrű sötét erdőben futhatnál össze velük, de mint a legtöbb vadon élő állat, ez is messze kerüli az embert. Önvédelemből támad csak az emberre, illetve a koca akkor ha a malacait védi. Attól hogy a Hannibál ráparáztatott a vaddisznókra, semmivel nem lettek veszélyesebbek mint annakelőtte :D nemvéletlen a népmesékben is a róka meg a farkas az ős-ellenség, nem a vaddisznó. Alapból nála kisebb állatokat fogyaszt, ami tőle magasabb, azt elkerüli. Úgyhogy nyugodj meg, nem fenyeget semmiféle veszély :D
4/8 anonim válasza:
Ne nézd meg a Hannibál című filmet! Ej, elkéstem ezzel pár évet, de szólhattál volna előbb a problémádról...
5/8 anonim válasza:
Hát én még egyet sem láttam az V. kerületben, és vidéki városokban sem. Erdőben esélyes.
AMúgy elkerülik az embert, énekelj, csapj zajt, és akkor nem találkozol velük.
6/8 anonim válasza:
Hány vaddisznó által okozott sérülésről/halálesetről hallasz/olvasol a hírekben? :)
Ha mégis összefutsz velük:
- ne simogass vadmalacokat, a koca arra allergiás
- max hangerőn énekeld el nekik az "Érik a szőlő"-t
- tanulj meg fára mászni
8/8 anonim válasza:
Haverkodj Duke Nukemmel ő megoldja a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!