Hennafestésből 16 évesen kereshetek pénzt?
Figyelt kérdés
Elég jól tudok ahhoz rajzolni, hogy meg tudjam tanulni, és most találtam egy olyan képzést ami megtanít mindenre amit tudni kell a Hennafestésről! Nagyon tetszik ez a stílus, és szeretnék ebből pénzt csinálni! Szerintetek jó ötlet vagy csak időpocsékolás??
Előre is köszönöm a válaszokat :)
2015. jún. 17. 15:22
1/3 anonim válasza:
Talán falunapokon vagy fesztiválokon lenne valamennyi bevételed. Szerintem számold ki, hogy mennyibe kerülne az alapanyag és hogy kb mennyi lenne a bevétel és hány festés után hozná vissza a befektetett időt és pénzt. Ha ezek után még úgy gondolod, hogy megérné és szeretnéd, akkor sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Az adózást is számold bele, meg azt hogy ha nem törvényesen végzed és még számlát adsz akkor a NAV-hoz több büntetés megy be mint bevétel.
3/3 Buhalycsenge2006 válasza:
Szerintem mindenképp tanuld meg én is most kezdtem el vele foglalkozni. Ha másra nem már arra megéri hogy ha magadnak akarsz nem kell 3000-4000 ezret kifizetni a strandon, vagy nem kell bárhova elmenni hogy legyen. 😂
Viszont amit írtál arra a képzésre én is kíváncsi lennék. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!