Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hennafestésből 16 évesen...

Hennafestésből 16 évesen kereshetek pénzt?

Figyelt kérdés

Elég jól tudok ahhoz rajzolni, hogy meg tudjam tanulni, és most találtam egy olyan képzést ami megtanít mindenre amit tudni kell a Hennafestésről! Nagyon tetszik ez a stílus, és szeretnék ebből pénzt csinálni! Szerintetek jó ötlet vagy csak időpocsékolás??

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2015. jún. 17. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán falunapokon vagy fesztiválokon lenne valamennyi bevételed. Szerintem számold ki, hogy mennyibe kerülne az alapanyag és hogy kb mennyi lenne a bevétel és hány festés után hozná vissza a befektetett időt és pénzt. Ha ezek után még úgy gondolod, hogy megérné és szeretnéd, akkor sok sikert!
2015. jún. 17. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Az adózást is számold bele, meg azt hogy ha nem törvényesen végzed és még számlát adsz akkor a NAV-hoz több büntetés megy be mint bevétel.
2015. jún. 17. 17:31
 3/3 Buhalycsenge2006 válasza:

Szerintem mindenképp tanuld meg én is most kezdtem el vele foglalkozni. Ha másra nem már arra megéri hogy ha magadnak akarsz nem kell 3000-4000 ezret kifizetni a strandon, vagy nem kell bárhova elmenni hogy legyen. 😂

Viszont amit írtál arra a képzésre én is kíváncsi lennék. 😂

2021. júl. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!