Ha valaki el akar kezdeni airsoftozni mit érdemes vennie, rugós vagy gázos fegyvert, illetve hol lehet jó fegyvert olcsóbban beszerezni?
1. Gázos és/vagy elektromos.
2. Hazai bolt. (A gari miatt.)
Bocs hogy először nem neked válaszolok de muszáj lereagálnom a válaszoló üzenetét pontosabban a nem olyan drága kifejezést :D ugyanis a magyar oldalak K..va drágák :D Nincs kivétel. Az apróságok mint gáz, BB, kissebb alkatrészek jó áron vannak de nevetséges hogy amíg külföldről behozok egy fegyvert 30-ért ugyanazt a márkát ugyanabban a minőségben idehaza már 60-ért vehetem meg :D
Én a kezdő fegyvernek mindig Jing Gong G36C nevű fegyvert ajánlok elektromos kivitelben. ugyanis szinte igénytelen jószág. ha 1-1 játék után kitakarítod a csövét és egy kis levegővel kifújod a koszt a résekből nagyon sokáig jó társad lesz. Emellett pontos és erős. ÉS! nem hátrány hogy külföldről 25-30 ezer ft-ért behozhatod újonnan. Ha kifogsz egy akciót még olcsóbban is hozzájuthatsz.
És a kérdésed másik felére már meg is adtam a választ. Külföld! Semmiképp sem agyar oldalról mert kriminális amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!