Bicikli festés?
Figyelt kérdés
Kaptam egy fekete biciklit és le szeretném festeni.
Az lenne a kérdésem hogy ha a váz fekete csak több helyen karcos a festék illetve kopott és én újra feketére akarom attól függetlenül muszáj lekaparni a rlgi fekete réteget? nem lehet azt alapozónak használni? illetve soha nem szereltem szét biciklit valaki el tudna mondani milyen szerszámok kellenek hozzá esetleg még ha valaki el is tudná nagyjából magyarázni hogyan kell szétszedni megköszönnöm.
2015. jún. 8. 16:59
1/2 anonim válasza:
Ha a régi festés jó, akkor ne csiszold le teljesen. Ha már annyira rossz, hogy leválik, akkor kell lecsiszolni.
Festő ismerősöm is így csinálta az enyémet. A régit rajta hagyta csak megcsiszolta, hogy az új festés rendesen rátapadjon. Azóta sem jött le. Kivéve pár helyen ahol megütődött.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2015. jún. 8. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!