Mondanátok nekem valami unikornisos, "csillámpóni" szerű neveket tumblr-ra, anogolul?
Figyelt kérdés
vagy bármi színes, csajos, kajás, életvidám név jöhet... már nagyon sok eszembe jutott, de mind foglalt volt..2015. jún. 6. 17:25
2/4 anonim válasza:
inkább hagyjd a fenébe, csak az 1000000000. tinitumbli lennél
3/4 anonim válasza:
legyél paprikáskrumpli vagy csülkös bableves...az manapság nagyon menő tumblr név...persze csak angolul...de abban nem segítek.
4/4 anonim válasza:
EGYSZARVU TARSAM :D
i-am-the-last-unicorn
lets-do-baby-unicorn
shutup-imafuckingunicorn
bring-me-food
unicorns-dont-do-homework
Ezek jutottak eszembe:) nem kell leszolni, hadd csinalja ha akarja, nem kell nezegetni, ha nem tetszik.
Egyebkent szerintem nagyon gaz, ha meg egy nevet se tudsz kitalalni, kreativitas...
Tudom egy rohadek vagyok, de remelem segitettem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!