Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik drog a legalkalmasabb...

Melyik drog a legalkalmasabb az "űrutazásra"?

Figyelt kérdés
Amivel "be tudnám járni az Univerzumot". :-) ami segít abban hogy megnézhessek saját szememmel különböző részeket a Tejútrendszerben.
2015. jún. 1. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
NASA csillagász-űrutazó képző osztály
2015. jún. 1. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, bár kicsit értelmetlen lenne ezért szereket használni.

Itt leginkább a hallucinogének jöhetnek szóba. LSD, varázsgomba, meszkalin. Hát ezekhez mondjuk nem valami könnyű hozzájutni, ha nem ismersz senkit, talán a meszkalinhoz a legkönnyebb, mivel legálisan lehet venni kaktuszokat, csak használlni már nem lehet őket. Ami még képbe jöhet az a jó öreg fű(marihuána).

De a dolog nem úgy megy, hogy beveszed ezeket, aztán repülsz is az űrbe. Egyrészt meg kell ismerni a hátásaikat, hogy tudjad kezelni az élményt. Másrészt egy ilyen űrutazásos dologra fel kell készülni, szerbevétel előtt, sok könyvet kell olvasni, dokumentumfilmeket nézzni, szóval kicsit az űrben kell élni. Aztán az utazás elsőszakaszában szintén ehhez kapcsolódó dolgokat kell csinálni. Aztán lefeküdni és élvezni a hatást.

Nekem egyszer marissal volt egy olyan élményem, hogy közben olvastam egy csillagászati könyvet, aztán lefeküdtem flashelni, és azt láttam, ott vagyok a Tejút széllén.

Szóval szerintem ezt így lehetne megoldani. De lehet egy jó sci-fi film jobb lenne.

2015. jún. 2. 13:13
 3/5 A kérdező kommentje:

wowww

persze csakis és kizárólag legális drogokra gondoltam :D

mint pl hajnalkamag, csttanómaszlag

stb

2015. jún. 4. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
A hajnalka jó, azzal is ûrutaztam mâr.
2015. jún. 4. 13:57
 5/5 A kérdező kommentje:
hmm akkor megyek a teszkóba hétvégén beásárolni vetőmagokat :P
2015. jún. 4. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!