Milyen táborba menjek nyáron? 15/L Többi lent.
Figyelt kérdés
Nem nagyon vannak közeli barátaim, szeretnék ismerkedni, csak nem tudom milyen táborba menjek. Vagy ne is táborba menjek hanem valahova máshova?
Egyedül mennék (de lehet jönne velem a 12 éves húgom is)
2015. máj. 31. 15:55
1/3 anonim válasza:
Hát én eddig két táborba voltam. Nem rossz, mert meg lehet ismerni embereket. Szerintem ha táborba szeretnél menni, akkor teljesen mindegy, hogy melyikbe, a szerencsén múlik, hogy ott milyen emberekkel találkozol. Velem is ez volt a helyzet, nem remekeltem barátok mennyiségében, de mióta kollégista vagyok, talán megszámolni nem bírnám. Úgyhogy ha van rá lehetőséged, kollégiumba menj, mert egy örök élmény lesz az a 3-4-5 év, amit ott töltesz.(17F)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, a kollégiumról nagyon sokat mesélnek az osztálytársaim, de én debreceni vagyok, és ide is járok suliba, szóval nem lehetek kollégista.
2015. jún. 1. 15:47
3/3 anonim válasza:
Akkor viszont nagyvárosban sok lehetőség van. Biztos van egy értelmesebb szórakozóhely, ahol akadnak értelmes emberek. Gondolom olyanokat keresel:D Vagy esetleg itt van a csodás internet, ahol szintén vannak jó emberek, csak meg kell őket találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!