Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan vicceljem meg a többiek...

Hogyan vicceljem meg a többieket oszálykiránduláson?

Figyelt kérdés
Legyen vicces, de ne sértődjön be az illető :D De tényleg legyen vicces, ne írjatok gatyi tréfákat! Köszi! Ja, 3 napra megyünk pálházra (velencei-tónál van) a szálláson jettő 10 fős szoba van, egyikbe a fiúk másikba a lányok és az osztályfőnök a két szoba közötti szobában lesz. Lehet este vagy reggel, lényeg h vicces legyen! 14 éves vagyok a többiek is :D (tudok vinni petárdát, tüzijátékot(20m magasra megy fel), csúzlit..stb)

2015. máj. 25. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki a tóra és fogj meg egy vadkacsát,vagy vadlibát,de kettőt legalább,hogy ne féljenek egyedül és vidd be őket szállásra.lesz ott olyan röhögés,hogy estig nem tértek magatokhoz.akkora kuplerájt fognak csinálni ott.,
2015. máj. 25. 18:47
 2/4 anonim válasza:
62%
Esetleg rózsapatronos pisztoly, amikor elaludtak. Szerintem ne egyedül csináld, akár videózd le, lesz mivel hencegni. Ezt továbbfejlesztheted nagyobb házi petárdakilövővel. De azt ne túl közel! Ha nem jó ez az ötlet írd le, hogy mire gondoltál.
2015. máj. 25. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
tecccik a vadlibás hozzászóló ötlete :D jó buli.egyre nagyon ügyeljetek,hogy kesztyüt vigyetek,mert veszettül tudnak csípni,ha veszélyben érzik magukat.a házban ott fognak rohangálni majd fel alá,mint a mérgezett egerek.a csajok fognak sikongatni.a petárdát felejtsétek el szerintem.az már gagyi trükk és lejárt.nem szilveszeteri,vagy szülinapi bulira készültök gondolom,vagy tévednék?
2015. máj. 25. 18:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jöhet még!! ^^ A kacsás szerintem kicsit túlzás, mert ha kárt okoznak akkor azt nekünk kell kifizetni meg osztályfőnök biztos leszidna :/ igen, aeste nagyot szólnak az ilyen hangos dolgok, ezért is gondoltam a petárdára.. :D van 14 db meg 11 tüzijáték :) Jöhetnek még az ötletek!! :D
2015. máj. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!