Hogyan vicceljem meg?
Figyelt kérdés
Az Osztály főnökünk kitalálta h a Valentin napon (pénteken) meg kell viccelni azt akit húzunk (mert ilyen húzás volt)!
Egy fiút húztam (akit viszonylag könnyű meg nevettetni, ezt tapasztalatból tudom mivel már jártam vele)
Az lenne a kérdés hogy mit csináljak? Mondanátok ilyen kis vicceket amitől nem sérül meg és nem robban fel az iskola nem ömlik rá semmi...stb.Csak ilyen kis "szolid" vicceket/trükköket (amik nem olyan gagyik)
Gondoltam már a fingó párnára, a csokinak álcázott tengerimalac kakit, és a csattanós rágót amiből ha kihúz egyet rá üt a körmére vmi kemény!
13 leszek
2015. febr. 9. 21:48
1/1 anonim válasza:
Hungarocellből vágj ki egy muffin alakot, azt meg vond be cukormázzal és add oda neki az "első" vicced után valami olyannal, hogy azért mégis valentin nap van. Már nem fog szivatásra számítani;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!