A magyarok miert tehetseg helyett miert manipulalassal
probalnak nyerni? (friss peldakkal lent)
Figyelt kérdés
1. Csemeri Bogi Eurovision
A bogi egy tehetsegtelen enekes, nem tud enekelni eloben, studioban jo hangja van, de eloben nem nagy szam. Erre eloallnak ezzel haborus izraleis (egyebkent gyenge) dallal es persze hogy a dontobe kerulnek
2. Canesi filmfesztival, Saaul fija
egy baromi gyenge film, de persze megnyeri, mert juj aki nem erre szavaz az antiszemite... pfffff
szanalmas!
2015. máj. 25. 00:12
1/7 anonim válasza:
Szerintem meg az a szánalmas aki nem képes alapvető helyesírási normák betartására.
Az meg négyzetesen aki ezután fikáz bármit :-)
Filmet egyáltalán láttad már, vagy csak üresben zsidózol egyet?
2015. máj. 25. 00:22
2/7 A kérdező kommentje:
a trailerbol megneztem 1 percet, boven eleg volt. motyogo szineszek, alig erteni oket. tudod nem olyan vagyok aki rogton szalad a moziba megnezni a szurke 50 arnyalatat mert a csorda arra megy.
2015. máj. 25. 00:24
3/7 anonim válasza:
Ja mert a szürke 50 árnyalata sok díjat nyert Cannes-ben (mellesleg így kell írni és kötőjellel ragozzuk). Ebből is látszik, hogy pont az amerikai tucatfilmeken nevelkedtél még az Oscart sem tudod megkülönböztetni Cannes-től. (Segítek Cannes-ben tényleg az értékes filmeket díjazzák és ami a legfontosabb nem a díjkiosztóra gyártják ezeket a filmeket ez az európai piac). Ez az aki nem erre szavaz az antiszemita érvelés akkora baromság hogy na. Ilyen logika alapján minden film ami a zsidókról meg ilyen témáról szól díjazott kéne, hogy legyen.
2015. máj. 25. 00:44
4/7 anonim válasza:
Szerintem az a szánalmas aki úgy kritizál egy díjnyertes filmet, hogy 1 perc trailert látott belőle...
2015. máj. 25. 01:22
5/7 anonim válasza:
Először is Csemeri Boginak nincs rossz hangja, bár tényleg nem a legjobb akit valaha hallottam, de nem is volt túl jó a felhozatal mostanság. Továbbá az emberek szavaztak. Akkor akik rászavaztak azok mind zsidók?
Továbbá igazából a Cannes-i filmfesztivált sosem értettem meg teljesen, számomra túl elvont az egész, de akkor is, ahelyett, hogy örülnél a magyar eredményeknek inkább zsidózol... Csak gratulálni tudok.
2015. máj. 25. 02:04
6/7 anonim válasza:
Ez amúgy tipikus manapság. Egyik felhozza hogy "fúj hát ez zsidókról szól" vagy a másik hogy "fúj ezt zsidó rendezte" és onnantól csak fikázza.
2015. máj. 25. 09:45
7/7 anonim válasza:
illetve szerintem azt sem találtad el, hogy ilyen "háborus izraleis" témáról szólna a dal. sokkal több köze lehet a szomszédban zajló dolgoknak ukrajnában...de tökmind1, tény, hogy a téma egy eröltetett szar...ha az embereket érdekelnék az ilyen háborús témák, akkor összefogással meg lennének szüntetve...de nem ez van, na ná, hogy a dal sem számít a többségnek olyan becsülendőnek. kb. hasonló szinten van, mintha valaki az AIDS-ről énekelne, hogy az milyen rossz...tavaly a kállay egy sokkal markánsabb témát vitt, a családon belüli erőszakról, na az egy olyan dolog, amivel több embert meg tudott érinteni...ezért is végzett egyrészt jobb helyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!