Csináljak belőle viccet?
Figyelt kérdés
A legjobb haverom egyik bátyjával, aki szintén rettentő jó barátom, alkohol hatására elcsattant köztünk egy csók. Pár másodperc után eltaszajtott, de azelőtt még viszonozta. Most kicsit gáz a helyzet, mert kedden indulunk osztálytáborba és úgy volt, hogy ő is jön. Én nem vagyok meleg, tudtommal ő sem, de ez így most nagyon gáz. Csináljak belőle poént az esetleges balhé elkerülése érdekében?2015. máj. 24. 20:21
1/9 anonim válasza:
Titkos vágyak? :D lehet, hogy nem vagytok melegek, de élvezitek a fiú-fiú dolgot? amúgy szerintem, nem kell túlbeszélni, lazán kezeld, mint egy hülye poént. Ha nem hozza fel, akkor te se. Ha pedig tetszett neked, és csinálnál ilyet még, akkor...
2/9 anonim válasza:
Poént szerintem ne, de az lehet ha feljön a téma, csak elvicceled.
3/9 anonim válasza:
ha akarsz valamit akkor beszélj vele. amúgy ha nem akkor a helyedben én mélyen hallgatnék
ha élvezted akkor nem hagynám annyiban
4/9 A kérdező kommentje:
Jól össze van rakva a gyerek amúgy, nemis azért csókoltam meg mert csúnya. Nekem nem ez volt az első csókom fiúval, viszont neki valószínűleg ez volt, ezért nem akarok belőle problémát. Eddig ismerőssel nem kerültem még ilyen kapcsolatba. Ezért gázos
2015. máj. 24. 22:59
5/9 anonim válasza:
jahogyjaa, te mind a két csapatban játszol :D hát ha közelíts felé aztán meglátod, max elutasít
6/9 A kérdező kommentje:
Dehogyis!! Hetero vagyok, csak néha elcsattan egy kósza csókocska, ha éppen úgy tartja kedvem és tetszik az illető, ennél nincs többről szó!
2015. máj. 24. 23:26
7/9 anonim válasza:
javíts ki, de tudtommal hetero ilyet nem csinál
8/9 anonim válasza:
Ne csinálj belőle problémát. Ha esetleg rákérdez, akkor mond el neki is, hogy ez nálad afféle barátság megpecsételés, vagy haveri bizalom kifejezés, és nem mennél ennél messzebbre. Ha Őt zavarja, akkor nem csinálod többet.
9/9 ftf1983 válasza:
Nem kell felfújni a dolgot, semmi gáz dolog nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!