Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen a divatblogom,13 évesen?

Lajli13 kérdése:

Milyen a divatblogom,13 évesen?

Figyelt kérdés
Kérlek kíméljetek meg, a: "ilyen kicsiként még barbiezned kéne, nem divatblogot csinálni" válaszoktól. Tényleg érdekel a válaszotok, de az ilyenek nem. Link: [link]

2015. máj. 10. 20:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia. Mivel törölted, én nem tudok segíteni a bloggal kapcsolatban, viszont tudok ajánlani valamit, ami esetleg érdekelhet. Lehet kapni olyan könyveket/füzeteket, amikkel lehet ruhákat tervezni. (itt nem a top-modell-re gondolok) Leírják benne, hogyan kell egy anyagot megrajzolni, úgy hogy felismerhető legyen. Vagy pl. egy csipkét. És emellett magadnak kell megrajzolnod az emberi alakot is, nem pedig sablonra tervezni, de ezt is részletesen leírják, lépésről lépésre. Itt van egy ilyen könyv, ha esetleg érdekel: [link] Hát remélem tudtam segíteni
2015. máj. 17. 13:09
 12/12 anonim válasza:

A google tárolja, nyugi! :)

[link]

Nem értek a divathoz mert épp 2,5x vagyok ennyi. Viszont ami egyből feltűnt, hogy helyesen fogalmazni és összetett mondatokat leírni nem tudsz! Lehet öregszem, de a blogolás írásról is szól, akármennyire vagy divatteremtő!

2015. máj. 21. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!