Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen Hasonló karakterek...

Milyen Hasonló karakterek vannak könyvekben/filmekben?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra mint Frank Underwood a Kártyvár (háplisoknak House of Cards :P :D )

Vagy Lord Kisujj a Trónok harcában (Game of Thrones), vagy még páran ebből a sorozatból.

Lehetőleg fiktív karakterek legyenek, a fentiekhez mérten, de tényleg ravaszkodók :)

2015. ápr. 29. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Heló!

Császár a Star Warsból.

Lucius Malfoy Harry Potter.

2015. ápr. 29. 18:45
 2/9 A kérdező kommentje:
a császár az jó példa, malfoyt annyira nem érzem annak. Öm csak a végén raktam oda hogy ravaszkodós legyen. Szóval olyan karakterek mint a fent említettek olyan téren hogy ravaszok, szarkavarók fondorlatosak.
2015. ápr. 29. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tökéeltesen illik rá, nem csak a 2. Harry Potter rész miatt, de a többi húzása miatt is, amit csinált.
2015. ápr. 29. 20:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Azóta meg lett a szó amit kerestem, Intrikus, van ilyen szó? :D szóval ilyet keresek, igazad lehet, mikor olvastam akkor nem mélyedtem bele ilyen szinten, így megengedem a tévedésemet mint lehetőséget :)
2015. ápr. 29. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Más szavakall írtad le, szóval msot nem sokat sázímt, hogy intrikus ,vagy szarkeverő, ravaszkodó.

Malfoynak nagyon sok stiklije van, amivel be akart tenni Dumble-dore-nak, a mugliivadékoknak... Egy igazi kis képmtuató szemét. ^^

2015. ápr. 29. 21:04
 6/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy ugyanaz csak kerestem ezt a szót, és ez írásban is megjelent ez az öröm :D végülis igen, csak éns sosem úgy érzékeltem hogy intrikából szemétkedik, hanem mert egy rohad patkány és csak simán ilyen :D de mint mondtam én akkoriban egyszerűsített értelemmel olvastam :D
2015. ápr. 29. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:
41%

Tyler Durden-Harcosok klubja

Joker-Batman

Hannibal Lecter-A bárányok hallgatnak

Jack Sparrow-A Karib-tenger kalózai

Gordon Gekko-Tőzsdecápák

2015. ápr. 30. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Az Idő Kerekében az aes sedai-ok 90%-a, kiemelten Moiraine
2015. máj. 3. 09:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettetek :)
2015. máj. 3. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!