Ha valaki adna nektek fél Millió Forintot, hogy csak szórakozásra költhetitek vennétek egy Biliárd asztalt?
Kiskorom óta gyűjtögetek, minden álmom egy Biliárd asztal volt!
Most, hogy megvan a pénz sajnálom rá! Most is imádok Biliárdozni
de valahogy sajnálom! Miért van ez?
Heló!
Itt a legfőbb szempont az az, hogy khiasználnád-e.
Egy ekkora beruházás egy szórakoztatási eszközre szeirntem akkor térül meg, ha:
Heti leglaább 10-12 órát használod - ez a minimum -, és van lehetőséged havotna többször is a barátaiddal - nagyobb csapatot, 3-4-5 fő - játszani. És tudod, hogy legalább 3 évig tudnád így használni.
Ha nem, akkor én ahelyedben olyan 40-50-60 ezer forintos cuccokat venénk, amiket még szeretnél, és most megtehetnéd, hogy beszerzed őket - új tv mondjuk, egy fasza fotel, új pc, laptop...
Egy normális 9-es versenyasztal állapottól függően 200-500 EFt.
Egy biliárdszalonban, de pénzbedobós asztalon is egy óra játék kb. 500-700 Ft.
Én átlagban napi egy órát játszok (egy héten 3-4 alkalommal 2 óra), mert amatőr versenyzek, nekem kb. 1 év alatt megy el az asztal ára úgy, hogy nincs saját, ingyen használható asztalom.
Így nekem fájdalmas, hogy nincs sem pénzem egyben ,sem helyem a saját asztalhoz.
Nem tudom, te milyen méretet terveztél, otthoni játékra egy 7-es asztal is teljesen jó, azt meg használtan 100 alatt lehet találni.
"hirtelen egy szempillantás alatt elkölteni :/"
Ha az a dolog, amit veszel rajta, ott marad kézzel foghatóan, akkor nem olyan fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!