Átlagosan mennyit költetek szórakozásra?
Nem járunk/járok bulizni. Havi egyszer elmegyünk a párommal kettesben vacsorázni, wellneselni, vagy csak egy hétvégére egy másik városba (ismerős lakásába). Ilyenkor 7-10 ezer megy el, de ez már a nagyon felső határ, ennél azért általában jóval kevesebbet költünk.
Ha elmegyünk véletlenül egy-egy buliba, akkor veszünk egy üveg valamit, megisszuk itthon, így a szórakozóhelyen már nem költünk semmire, így szinte 1-2 ezer forint megy csak el.
Amennyi van nálam. Ha ez 500 forint, akkor annyit, de volt már, hogy 2000 eurót is elbasztam egy "este" alatt. Amennyivel jó lemenni Bp-n egy felsőkategóriás szórakozóhelyre, az így néz ki
5-10-ig gyenge fogyasztás, abszcinencia, nők
10-20 átlag fogyasztás, gyenge drog
20-tól felfele nagy fogyasztás, erősebb drog, prostik, VIP
Én sajnos pl az utóbbiba tartozok, ami azért sz@r mert az elb@szott pénzen már vehettem volna két lakást is, de így el lett tapsolva. Aki meg bírja állni, hogy ne verjen el mindent, azokat tisztelem nagyon!
23F
Köszönöm, nagyon gazdagnak érzem magam, hogy 20-30 ezres bulik nélkül is jól érzem magam a bőrömben.:)
Majd erre gondolok, amikor haverokkal tábortüzezünk vagy beszélgetünk valahol. Hogy de jó, 20-30 ezer forinttal több marad reggel a zsebemben mint másoknak.
Én azon a véleményen vagyok, hogy nincs olyan jó buli, ami az én kedvemet/életemet feldobhatná, akár minőségi, akár nem... Megmondom őszintén megtehetném, hogy elmenjek olykor egy komolyabb, színvonalasabb partira, de pénzkidobásnak találom, hogy súlyos 10 ezreket szórjak ilyenekre és ez valószínűleg akkor is így lesz, ha munkával keresem meg a pénzemet, nem tanulással.
Nyilván alapjában véve teljesen más emberek vagyunk, ez elég egyértelművé vált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!