Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudom hogy most volt MondoCon,...

Tudom hogy most volt MondoCon, de előre tervezni nem árt szerintem, szóval a következőn be szeretnék öltözni Osaaki Nanának. Hogyan?

Figyelt kérdés

Mármint honnan szerezhetnék olyan ruhákat,kiegészítőt stb.

És ha nekem kicsit barnább a bőröm akkor mivel tudnék olyan fehér bőrt csinálni?

És még az lenne a kérdésem hogy nem "nézik ki"onnan aki nem szeret több 100 animét,csak pl 10-20-at úgy igazán,bár többet is ismer?

2015. ápr. 13. 09:02
 1/4 A kérdező kommentje:
*Oosaki Nana
2015. ápr. 13. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, nem fognak kinézni.

Érdemes nézni a facebookra kikerülő képeket, és akinek a cp-je nagyon tetszik, attól esetleg tudsz tanácsot kérni. Ruhát sokan maguknak varrják.

2015. ápr. 13. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem néznek ki, anno minden Conon ott voltam, pedig csak néhány animét ismerek, inkább a zene, meg a stílusok, amik érdekeltek. Ma meg már telle vannak a Conok mindenfélével, ami nem is anime, Disney, sorozatok, minden van.

A cosplayesek maguk készítik a ruhákat, de Nana nem egy olyan nehéz jelmez, ha nem is vagy otthon a varrásban kis átalakítással megoldhatsz minden ruhadarabot.

Necc harisnyár, bõrszoknyát, szegecses kiegészitõket könnyen találsz bárhol.

Parókát valószínūleg rendelned kell majd. Ha kell segítség írj nyugodtan szerintem tudok segíteni. : )

2015. ápr. 15. 11:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy kinéznének :D Nekem a nyári lesz az első Mondoconom, és ismerek 8 animét :D Barátom 1et. Valahogy csak rábeszéltem hogy jöjjön el. :'D Az a lényeg,hogy jól érezd magad :)
2015. máj. 25. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!