Csak szerintem lehetne remek szociológiai tanulmányt írni a gyakori kérdések felhasználók hozzászólásaiból?
Figyelt kérdés
Alapból megtalálható itt a magyar népesség színe-java. A leghülyébbektől az értelmeseken át a 10 évestől a 60 (?) -ig szinte minden társadalmi réteg. Bár én nem tanulok szociológiát, de ha azt tanulnék, tuti erről az oldalról írnék szakdolgozatot. :D2015. febr. 23. 21:32
2/20 opened paradise válasza:
Szerintem itt sokan hazudnak,de jó kérdéseket feltéve,nem lenne rossz.
4/20 anonim válasza:
Szalámi szalámi jaj de finom, ha nem ízlik kidobhatom az ablakon...sáláláááláááá
5/20 anonim válasza:
Nem reprezentatív.
17/L
26/F
13/F
38/N
6/20 anonim válasza:
A saláta szalszát lejett a kecskesajttal.
7/20 anonim válasza:
Csak szerintem van rossz kategóriában?
8/20 A kérdező kommentje:
Ó igen, gondoltam az ilyen jellegű válaszokra is ebben a témakörben, de legalább gyorsan egy perc alatt 6an válaszoltak:D ez is a tanulmány része lenne, hogy melyek a legsikeresebb topikok.
2015. febr. 23. 21:36
9/20 A kérdező kommentje:
7-es: ha a kultúra közösségbe teszem akkor talán 2 nap múlva kapok választ (de akkor normálisat :D)
2015. febr. 23. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!