Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak szerintem lehetne remek...

Csak szerintem lehetne remek szociológiai tanulmányt írni a gyakori kérdések felhasználók hozzászólásaiból?

Figyelt kérdés
Alapból megtalálható itt a magyar népesség színe-java. A leghülyébbektől az értelmeseken át a 10 évestől a 60 (?) -ig szinte minden társadalmi réteg. Bár én nem tanulok szociológiát, de ha azt tanulnék, tuti erről az oldalról írnék szakdolgozatot. :D
2015. febr. 23. 21:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kicsit kezdem bánni, hogy nem a Kultúra közösséget választottam... :/
2015. febr. 23. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:
SáááasdlaéslfckÉALDMédlLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
2015. febr. 23. 21:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez az oldal kész röhej néha :D

Jót nevetek néha egyes hozzászólásokon :)

Remek tanulmány lenne! Akár egy szakdolgozatot is megérne, ahogy Föglein Gizella mondaná :D

2015. febr. 23. 21:41
 14/20 anonim válasza:

Kérdező, azt ne felejts el valamit: A GYIK-re én nem csak azért járok, hogy segítsek már embereknek, hanem nevetni is, mert nagyon poénos kérdések/válaszok vannak itt, amin tényleg el tudom magam röhögni. Olyankor van úgy, hogy én is lazábbra veszem a dolgot, és elhülyéskedek.

Azonban úgy vélem, hogy óriási hiba ebből átlagot vonni. Nehogy azt gondolod, mert hülyéskedek egy kérdés alatt, az rögtön azt jelenti, hogy buta vagyok, hiszen nem tudod, hogy milyen lexikális tudással rendelkezem, és azt gondolom, ez mindenkire igaz, aki ide ír. Lehetséges, hogy az egyik legértelmetlenebb válasz íróia írt ma egy 5-ös dolgozatot a másodfokú egyenletekből.

2015. febr. 23. 21:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Én is nevetni járok fel néha, és nagyon szeretem a humort, őszintén szólva a gyöngyszemeket jegyzettömbben gyűjtöm, és nem általánosítok de azért némely idióta kérdés / válaszból lehet következtetni. És itt most nem az ilyen 'szilvásbukta mert azt szeretem' típusra gondolok, hanem akár a politika témát akár a vallásra, de itt a szexbe is vannak fura dolgok :D
2015. febr. 23. 21:45
 16/20 anonim válasza:
Értem, nos mindenesetre, én rólad írnék egy tanulmányt. :D
2015. febr. 23. 21:53
 17/20 A kérdező kommentje:
17-es: tényleg? És mit? :D
2015. febr. 23. 21:53
 18/20 szántóvető ***** válasza:

a kérdezők sokkal rosszabbak a hozzászólóknál.

"az mit jelent ha azt álmodtam hogy megszültem saját magam?"

"a lábszagot meg lehet enni?"

ehhez hasonló kérdések bomlasztják a válaszolók idegeit (szegény válaszolók)

2015. febr. 23. 23:24
 19/20 A kérdező kommentje:
úgy látom az adminok se találják a megfelelő helyet a kérdésnek.. Én a szerelem szex- egyébbe írtam, aztán átrakták az egyéb-egyébbe most meg itt van a szórakozásba...
2015. febr. 24. 21:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem, mivel van aki több néven is fent van és önmagát is trollkodja, hogy az egyik acc-a jobb legyen! Ide igazából szívatni járnak az emberek, trollokdni a válaszokkal. Aki itt kérdez annak nagy többsége szintén troll, a maradék meg ahhoz is sötét, hogy a google-ba beírjon bármit!
2023. febr. 28. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!