Csak szerintem lehetne remek szociológiai tanulmányt írni a gyakori kérdések felhasználók hozzászólásaiból?
Ez az oldal kész röhej néha :D
Jót nevetek néha egyes hozzászólásokon :)
Remek tanulmány lenne! Akár egy szakdolgozatot is megérne, ahogy Föglein Gizella mondaná :D
Kérdező, azt ne felejts el valamit: A GYIK-re én nem csak azért járok, hogy segítsek már embereknek, hanem nevetni is, mert nagyon poénos kérdések/válaszok vannak itt, amin tényleg el tudom magam röhögni. Olyankor van úgy, hogy én is lazábbra veszem a dolgot, és elhülyéskedek.
Azonban úgy vélem, hogy óriási hiba ebből átlagot vonni. Nehogy azt gondolod, mert hülyéskedek egy kérdés alatt, az rögtön azt jelenti, hogy buta vagyok, hiszen nem tudod, hogy milyen lexikális tudással rendelkezem, és azt gondolom, ez mindenkire igaz, aki ide ír. Lehetséges, hogy az egyik legértelmetlenebb válasz íróia írt ma egy 5-ös dolgozatot a másodfokú egyenletekből.
a kérdezők sokkal rosszabbak a hozzászólóknál.
"az mit jelent ha azt álmodtam hogy megszültem saját magam?"
"a lábszagot meg lehet enni?"
ehhez hasonló kérdések bomlasztják a válaszolók idegeit (szegény válaszolók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!