Szerintetek is gáz a viselkedésem?
Figyelt kérdés
A hétvégén a barátom egyik haverjának születésnapja lesz és mennek bulizni egy szórakozóhelyre. Hallottam amikor beszélték ,hogy majd haza sétálnak erre én mondtam nekik ,hogy hívjanak fel és majd én elmegyek értük . Ennek nagyon örültek a fiúk és mondták is a barátomnak ,h milyen jó fej vagyok. Elmeséltem ezt a barátnőmnek aki erre azt mondta ,hogy nagyon gáz ,hogy én megyek értük mivel fiúk és szerinte az sem normális ,hogy elengedtem a haverjaival mivel itt vagyok neki én. Szerintetek ?2015. ápr. 2. 20:13
1/1 anonim válasza:
Jaj istenem, miért ne mehetne el a barátaival tartani egy görbe estét? Nem vagytok összenőve. Szerintem jófej dolog volt tőled, hogy felajánlottad, és inkább te menj el értük, mint hogy ők vezessenek ittasan, vagy hazasétáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!