Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol lehet ilyen videójátékot...

Hol lehet ilyen videójátékot kapni?

Figyelt kérdés
Azt a régi fajta sárgakártyás videójátékot keresem. Van valami piac,valt bolt,ahol lehet ilyet kapni? Esetleg játékot is hozzá? Esetleg itt valakinek eladó?

2015. márc. 30. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:

vatera, olx

piaci sárga kazetta néven keresd :D

de ha engem kérdezel, jobban megéri egy NES vagy SNES, és hozzá egy Everdrive, de még jobb, ha összeraksz egy régi pc-t és felraksz rá mindenféle emulátort. kicsontozol egy windows xp-t, aztán mehetnek az emuk. két kontroller, plusz billentyűzet az bőpven elég mindenre. és akkor ugye más is mehet, nem csak a piaci sárga :D

2015. ápr. 3. 06:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Különböző aukciós és apróhirdetési oldalakon garmadával találsz ilyeneket. Vatera, ebay, stb.

De igazából hacsak nem vagy gyűjtő, én is emulátor-párti vagyok (persze, azért a féltve őrzött kincseim között szerepel a régi Atari 2600-asom és C64-em), letöltesz egy emulátort (NES-re én a VirtuaNes-t ajánlom, de sokan az FCEUX-et javasolják). Annyi játékot töltesz rá, amennyit csak akarsz, ha egy évig minden nap mással játszol, akkor sem érsz a végére. :D

És nem csak azokat találhatod meg, amik anno ebben a régióban piacon voltak. (Elég csak a japán Mario 2-re gondolni, ami szerintem egy nagyon jó folyatása a Mario 1-nek, de Japánon kívül nem lehetett kapni.)

Egy alapszintű kontrollert meg már 2000 forintért lehet kapni, de létezik már PC-re köthető NES-kialakítású kontroller is. Bár én személy szerint a billentyűzetet jobban preferálom. Kontrollert csak N64-nél használok (mivel ott nagyon számít, hogy analóg-e a bemenet vagy digitális), illetve Atarin.

2015. jún. 19. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!