Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » MIt gondoltok a graffitikröl?!...

MIt gondoltok a graffitikröl?! én magam is csinálgatom, de érdekel a véleményetek. Bööööf

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 04:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Kétféle graffiti van: ami feldobja a környéket és ami bárcsak ne lenne ott. (Szerencsére az utóbbiból kevesebb van szerintem.)

Ha csak félig is értelmes ábrákról meg dizájnról van szó, már jobb, mint egy üres falfelület. Én megőrülnék, ha sehol se lenne semmi szín pl. aluljárókban, vagy ott az Etele tér pl. Inkább ezt nézem a vonatablakból is, mint a hülye reklámtáblákat. :) Örülök, hogy vannak emberek, akik önként érdekessé tesznek egy-egy helyet, ami amúgy szürke és semmitmondó lenne. A lényeg azonban a relatív igényesség, hogy ha már pingálsz vmit, az szerinted nézzen ki fainul. Mindenkinek úgyse tetszhet.

2010. febr. 16. 07:28
 2/4 A kérdező kommentje:
most erre mit mondjak..rengeteg"toy" van még mindig..kezdö hülyegyerek.. ki csak heccböl firkál..mert látta h ezt csinálják..és ez buli..de sokan nincsenek tisztába azzal h ennek is mint mindennek van egy kulturája..egy története..stb..bennünk csak azt látják..h firkálunk..Az íro papirra.. a festo voszonra .mi falakra alkotunk..jármüvekre..
2010. febr. 16. 21:33
 3/4 anonim válasza:

kérdező kommentjével nagyon egyet értek.

egyre több sőt már nagyon sok a toy ki azt hiszi magárol hogy ő mijen nagyember és mikor meglátom a tegét a röhögés kap el...és az a baj hogy az igényes greff-esekre is ráhuzák ezt a dolgot mintha ők is ugyan olyan szarok lennének és csak rongálás miatt meg menőzés miatt csinálnák ezt. ezért hiszi mindenki a graff-itiseket rongálo szemét hülyegyerekeknek... ami természetesen csomó esetben nagyon nem igy van...

2010. ápr. 12. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megszólalt a 2 legnagyobb Toy :)
2010. jún. 22. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!