Obi Wan Kenobi nem unatkozott egyedül majd húsz évet Tatuin bolygón?
Nyilván valami nagyon fontos dolga volt, ha arra nem volt ideje, hogy az alatt a húsz év alatt kiképezze Luke-ot és egy olyan Jedit faragjon belőle, akinek nem kell három film arra, hogy legyőzze a Birodalmat.
Például... gyakorolta a Krayt sárkány üvöltését, ápolgatta a szakállát és buckalakókat meg Jawákat dobált messziről kövekkel. Alkalomadtán leugrott Mos Eisley-be leinni magát.
20 év alatt véglegesen legyőzte Darth Mault, aki jött rajta bosszút állni amiért levágta a lábát, néha kocsmai verekedésekbe keveredett, random gyerekeket csalogatott magához azt állítva hogy az apjuk a barátja volt ilyesmi.
Ja és azt is hallottam hogy a buckalakók azért utálják mert suttyomba felcsinálta az egyik mamut szerűségüket.
Távolról vigyázott Luke-ra. Kitanulta, hogy hogyan térhet vissza szellemként a halála után. Beszélgetett Qui-Gonnal. Szerintem ezek egyike sem volt unalmas a számára.
Aki pedig nem ért a Star Wars-hoz az ne írjon ide értelmetlen dolgokat (mint az előző válaszadók némelyike)
Az előző vagyok
Miért lettem lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!