Új életcélt/hobbit keresek. Mik az ötleteitek?
Figyelt kérdés
Világéletemben számítógépfüggő, antiszociális és emiatt kellemetlen alak voltam. Most hogy végre sikerült rávennem magam hogy leszokjak a gépezésről, azon kaptam magam hogy az ég világon semmi más nem érdekel és nincs mivel helyettesítenem a kockulást. Magamról kicsit: szeretem az érdekes témákat, de valami olyasmi érdekel amihez nem kell külön eszközt venni (pl.bicikli, teniszütő, stb.). 21F2015. febr. 27. 22:28
1/4 anonim válasza:
Nem muszáj elrugaszkodni attól amit szeretsz. Értesz a photoshop-hoz? Sokmindent ki lehet belőle hozni :)
Esetleg fotózás?
2/4 A kérdező kommentje:
A photoshop-hoz nem annyira, de használtam már hasonló programokat. :) Egyelőre viszont szeretnék elrugaszkodni a gépes hobbiktól, mert mivel függő voltam, így még visszaeső is lehetek, amit viszont nem akarok.
Egyelőre a könyvolvasásban találtam meg a helyem, de mivel a könyvet ami érdekelt csak online tudtam beszerezni, így ez se teljesen jó.
Fotózásról megkérdezem egy osztálytársam aki ért hozzá, mert eddig nem tudtam hogy az is lehet hobbi.
2015. febr. 28. 15:42
3/4 A kérdező kommentje:
További ötleteket még szívesen várok. ^^"
2015. febr. 28. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!