Valaki mondana új hobbit?
Figyelt kérdés
Szóval egy 13 éves lány vagyok. Kéne egy új hobbi amihez nem kellenek nagyon drága eszközök. Az lenne a lényeg, hogy ellehessen ütni vele az időt és mélyen el lehessen merülni benne. Még hobbim az anime nézés és a könyv olvasás. Hogyan fogalmazzak? Ezek már kimerültek. Nem tudna valaki egy jó hobbit. Előre is köszönöm a válaszokat.#anime #könyvek hobbik
2014. nov. 16. 11:38
1/7 anonim válasza:
Én mostanában gumikarikákból szoktam karkötőket/állatokat készíteni. El lehet vele ütni az időt, és nem drága. De a rajzolást is ajánlom. Ritkábban origamizni is szoktam, az sem olyan rossz.
2/7 anonim válasza:
Számítógépes játékok? Tudom ajánlani az Assassins Creed sorozatot, esetleg Tomb Raidert.
4/7 anonim válasza:
Filmezés talán vagy igen zene hallgatás.
Én 18 éves koromra szinte minden filmet láttam már, (2K14 előtieket :D) kivéve romantika kategóriában :DD
Vagy nézhetnél sorozatokat: pl. nagy kedvencem The Walking Dead, Lost, 24
Vagy akár sportolj, (workout 4life :D) nem csak jó időtőltés, de csinin is leszel nem utolsó sorban :)
én most kezdtem az animézést :D hűű és nagyon jó *_*
5/7 anonim válasza:
Esetleg próbálhatsz történeteket írni, és rajzolhatsz hozzájuk néhány jelenetet. Az origami is tényleg jó. Én mondjuk most abba fogok kezdeni, h megrajzolok néhány képet és kis filmet(vagy valamilyen zenére op-t) készítek.
6/7 anonim válasza:
-Játékok (vannak olyanok amiknek jobb storyja van mint az animéknek)
-Zene tanulás , zene iskolában
-Tenisz
-Egyéb sport, pl. kenu, önvédelmi sport stb... (lényeg, hogy ne csináld sokáig, mert lányoknak "nem tesz jót", ha sokáig ugyanazt sportolják - itt arra gondolok, hogy ne legyen azért széles a vállad stb...)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
2014. nov. 20. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!