Mit kezdhetnék egy csomó jó minőségű magnókazettával?
Figyelt kérdés
Teljesen jó állapotban vannak, egyetlen egyszer lett rájuk felvéve valami, és még meg sem lettek hallgatva. Szóval, nincsenek agyonjátszva egyáltalán.
Gondoltam a vaterára, teszveszre, de nem igazán vásárolják őket.
2010. febr. 11. 13:32
1/4 anonim válasza:
Semmit. Ugyan mit kezdhetnél vele?! Vajon mennyi pénzt árulhatnál belőle, kinek kellene, és miért?! Nekem is van kb. 3 zsákkal, de eszembe se jutna bármit is tenni vele. A kazetták erre a sorsra jutottak.
Inkább azt javaslom, hogy tedd el, és 20 év múlva ha még lesz amivel letudod játszani, akkor tedd azt. Jót fogtok szórakozni.
Ezt tettem én is a gyermekkorom orsós magnójával: [link]
Pár évvel ezelőtt elővettem, működött. Mit mondjak elég érdekes volt.:))
2/4 anonim válasza:
Jah még valami. Attól tartok, hogy a több száz cd-m is erre a sorsra fog jutni, és ha Neked van akkor a tiéd is.
3/4 A kérdező kommentje:
Jópofa magnód van! Arra is gondoltam, hogy valami kreatív dolgot nem lehetne velük kitalálni? Mármint a kazettákkal. CD-im is vannak, de azokat kreatívan fel fogom használni.
2010. febr. 16. 23:00
4/4 anonim válasza:
Szerintem meg használd egészséggel, egy tényleg JÓ MINŐSÉGŰ kazetta, kva jó magnódeckel simán hozza a CD minőséget sőt egyes dolgokban túl is szárnyalja, a zajban rosszabb csak de arra ott a dolby-b/c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!