14-17 éves lányok ti mit szoktatok inni a diszkóban?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 21:05
11/14 anonim válasza:
Csatos Bambit, meggy Márkát, szőke kólát, Viking narancsot, Oázist, Hüsit, Utasellátót.
12/14 anonim válasza:
Én whisky-t Burnel kóstold meg baszott jó!!
13/14 anonim válasza:
Tényleg nincs annál szörnyűbb mikor a buliban meglátsz egy 14 éves kis csajt tántorogni...Vannak kifejezettem női italok is.Likőrök,Cherry,Bacardi blazer,etc...
Amúgy azt sem értem,hogy a 14-17 éves lányok mit keresnek ilyen helyeken,főleg piával...
20/F
14/14 anonim válasza:
Ha a fiúkkal megyek ők söröznek én pálinkázom!:) de sosem rugok be mert én viszem haza őket!már kinőttem abból a korból mikor a részegség volt a lényeg. 20/L és ha nem keversz sokmindent meg vmit pezsgővel akk általában nincs gond...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!