LuckeY tényleg meleg?
Figyelt kérdés
LuckeY egy magyar youtuber, és az egyik videója alatt láttam ilyen jellegű kommenteket, amik előtt értetlenül álltam, szóval megköszönnék egy kis felvilágosítást. Ha valaki még a videót is belinkeli, amiben (állítólag) beszél erről, akkor küldök egy puszit a pocijára.
Előre is köszi.
2015. jan. 26. 21:58
1/11 anonim válasza:
Nem meleg, te meg ne légy naiv.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, egyébként azért bizonytalanodtam el, mert nem egy ócsárló komment volt, hanem egy videója alatt a lányok siránkoztak, hogy mért nem vette le a pólóját,most sok lány kedvét vette el, erre válaszoltak többen is, hogy nem valószínű hogy LuckeYt nagyon érdekli a lányok kedve, mivel a fiúkat szereti. Erre be is szólt valaki, hogy mennyire elítéli a b*zikat, és a válaszadó komment írója (nem valószínű hogy LuckeYt nagyon érdekli a lányok kedve, mivel a fiúkat szereti. ) lecseszte, hogy semmi baj nincsen velük.)
2015. jan. 26. 23:14
3/11 anonim válasza:
Manapság már azért meleg valaki, mert nem mutogatja a testét ország világ előtt?!
4/11 A kérdező kommentje:
Ezt senki nem mondta, szó nincs erről. Szövegértés..
2015. jan. 27. 21:45
5/11 anonim válasza:
Félre értesz. Én csak érzékeltetni próbáltam azt, hogy a sok hülye ember azt hiszi hogy azért mert valakinek van annyi tartása hogy nem mutogatja a testét ország világ szeme előtt, mert (elvileg)lányok ezt kérik tőle. Szóval szerintem egyáltalán nem az.
6/11 A kérdező kommentje:
Lehet, persze, vannak ilyenek, de általában azoknak a szellemi fejlettsége egy komment alapján belőhető.. ez az általam olvasott hozzászólás, pedig közel sem ilyen kaliberű volt.
2015. jan. 28. 16:56
7/11 anonim válasza:
Kicsit késve,de én is mondom,nem meleg :)
Valamint van barátnője is :D (ha ezt olvasod luckeY papa,sokáig!)
8/11 anonim válasza:
NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM és utoljára is NEEEEEM!!!!!!!!! Csak hülyeségből mondja mindig...
10/11 anonim válasza:
Sztem meleg. A hülyeamcsi hamburgerzabáló rerkekre akar hasonlytani, lásd a neve: luckeY=szerencsés(helytelenül írva) LUCKEY MELEEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!